Last news in Fakti

16 Април, 2024 16:10 570 2

Левски няма да има отбор във Втора лига заради многото разходи

  • левски-
  • втора лига-
  • футбол-
  • втори отбор

Освен това трябва да вдигнат и бройката на футболистите с договори

Левски няма да има отбор във Втора лига, въпреки че правилникът позволява на "сините" да качат там втората си формация. В момента тимът, воден от Христо Арангелов, се подвизава в Югозападната Трета лига и ще остане там.

Преди няколко дни се появи информация, че на "Герена" са взели решение да качат отбора във Втора лига, но на този етап такова няма.

От Левски са категорични, че няма да правят излишни разходи. Ако искат да имат отбор във Втора лига Левски ще трябва да внесе 50 хиляди лева, които се разпределят между останалите клубове, като изключим дублиращите отбори на Лудогорец и ЦСКА 1948.

Освен това трябва да вдигнат и бройката на футболистите с договори. Ще се увеличат и разходите около пътуванията за мачовете.

"Сините" са си поставили нова цел - да изчистят колкото се може по-бързо дълговете към столична община и да не трупат нови задължения. Именно поради тази причина ръководството на Левски е взело решение дублиращият тим да продължи да се състезава в Трета лига.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Толкова са слаби

    2 2 Отговор
    Че , не е истина, играят ганкиното Уелски.
  • 2 Нспп

    1 2 Отговор
    ще имат в Трета лига - Югоизточна и Трета лига - Северозападна, където им е мястото