Last news in Fakti

16 Април, 2024 18:00 661 0

Последен шанс за Пиоли

  • милан-
  • стефано пиоли-
  • серия а-
  • футбол

Италианецът е пред изгонване

Последен шанс за Пиоли  - 1
Снимка: БГНЕС

Столът на мениджъра на Милан Стефано Пиоли се клати силно от вече над една година. Пред италианеца последният клон, за когото може да се хване е класирането на 1/2 финали за Лига Европа.

‘’Росонерите’’ загубиха първия си двубой срещу Рома в европейския турнир на ‘’Сан Сиро’’ с 0-1. Тази седмица е реваншът в италианската столица, който се явява решаващ за бъдещето на Пиоли.

Милан има да изиграе и важно местно дерби с Интер понеделник, което ако бъде загубено, то ‘’нерадзурите’’ ще спечелят официално Скудетото тази година.

При лошо стечение на обстоятелствата, пред ръководството на ‘’росонерите’’ вече има лист с нови кандидати за поста му.

Фаворит в очите на директорите е Антонио Конте, но според ‘’La Gazzetta dello Sport’’ Златан Ибрахимович е намислил още две интересни имена, които да сменят Пиоли от лятото.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА