Last news in Fakti

24 Април, 2024 14:59 950 4

Бивш пилот във Формула 1 получавал смъртни заплахи заради наказание на Алонсо

  • формула 1-
  • джони хърбърт-
  • спорт-
  • фернандо алонсо

Последствията от това, че бях стюард в Гран При на Австралия се оказаха ужасни

Бивш пилот във Формула 1 получавал смъртни заплахи заради наказание на Алонсо - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият пилот във Формула 1 Джони Хърбърт, който сега е тв коментатор и стюард в отделни състезания разказа, че е бил “засипан” със смъртни заплахи в социалните мрежи след наказанието, което получи Фернандо Алонсо в Австралия заради катастрофата на Джордж Ръсел.

“Последствията от това, че бях стюард в Гран При на Австралия се оказаха ужасни - разказа Хърбърт. - Имам късмет, че съм дебелокож. Бях засипан от смъртни заплахи заради наказанието на Алонсо. Но тази история не стартира в Мелбърн. Навремето, когато Фернандо се оплакваше от мотора на Хонда докато караше за Макларън и обясняваше, че това е двигател от GP2, аз казах, че ако не му харесва, то да напусне тима. Не съм казал, че трябва да се пенсионира. След това Фернандо реши да ми отговори по време на прякото предаване в Бахрейн като обясни, че той бил световен шампион и нямало да се оттегли заради някакъв коментатор, който не е световен шампион.”

Хърбърт потвърди, че по-голямата част от заплахите са дошли от испански фенове на Алонсо, като уточни, че в продължение на две седмици ги е получавал редовно, като дори и сега от време на време пристига по още някоя заплаха. Бившият пилот заяви, че не разбира защо социалните мрежи позволяват тези неща да се случват и да се лее толкова омраза безнаказано.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    1 8 Отговор
    Не се очудвам на злобата и завистта на алонсо! Така открито се бореше срещу Хамилтън, от завист, че много хора го намрази ха, като човек... НЕЩАСТНИК!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.