Last news in Fakti

27 Април, 2024 19:08 1 680 23

Николай Костов: Поемам цялата отговоронст

  • николай костов-
  • футбол-
  • левски-
  • цска

Специалистът призна, че днес нищо не се е получило в играта на "сините"

Старши треньорът на Левски - Николай Костов, съвсем закономерно не беше доволен след тежката загуба с 1:3 от ЦСКА в голямото дерби на Националния стадион. Специалистът призна, че днес нищо не се е получило в играта на "сините" и той поема цялата отговоронст за всичко случило се. Костов дори загатна, че е готов да си тръгне, ако се наложи да бъде извършена промяна на треньорския пост.

„Нямам претенции относно отношението на футболистите. Имахме план, просто така се разви двубоят. В моментите, в които сме по-активни, получаваме гол. Третият гол е без коментар, защото беше наша тактическа грешка. Поемам отговорност за всичко, което се случи днес. Съжаляваме, защото искахме да победим“, започна Костов.

„Първото полувреме се стъписаме след първия гол. Всеки гол има своите последствия. Доста от мачовете допускаме голове, когато сме по-активни и по-добри. Нужно е търпение. Няма да разкривам какво се е случило в съблекалнята на почивката. Отборът заигра по-динамично след двете промени“, продължи той.

„Въпреки всичко, 3:0 беше резултат, който създаваше условия за по-голям разгром. Атакуващите играчи на ЦСКА не за безопасни на контраатаки. Не получихме гол, имахме положения. Ако бяхме вкарали втори гол, може би мачът щеше да се промени. Можехме да търсим изравняване, а защо не и победа“, добави треньорът.

„Желателно е да не се задават въпроси за бъдещето ми, ако трябва да се извърши промяна, може би ще се извърши. Има си ръководство. Всеки мач е сам за себе си. Нямаме претенции откъм старание. Това ни е отборът и това са ни възможностите. Губим от ЦСКА. В историята дербитата са силно емоционални. Към този момент това са ни възможностите“, завърши Костов.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алигатор

    15 8 Отговор
    Събирай си куфара и си заминавай . Прояви достойнство .

    Коментиран от #3

  • 2 Рефер

    13 10 Отговор
    Отборчето от ПодуЯне е като боксова круша...
  • 3 Герен

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "Алигатор":

    И НЕ САМО ТОЙ. СИРАК ТАНАСОФ ПАЛМИ ТАКИ КОМПЛЕКТ. А КОСТИЧА КАЗА..: ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ШЕФОВЕТЕ КОТ КАЖАТ. НАГЛИ ДО БЕЗОБРАЗИЕ. ПИША ПИША, НО НИКОЙ НЕ ЧУВА.
  • 4 Вълк единак

    8 7 Отговор
    Това за съжаление се очакваше, след отношението на сираков срещу Стоилов. Аз лично купих 6 екипа на Левски именно затова защото Мъри се върна в клуба и да подпомогна финансово любимия клуб.
  • 5 Иван Грозни

    14 2 Отговор
    Какво направиха с парите на хилядите фенове. Много билети. Много пари екип/парцали/ и какво ? Крадът от най-обикновените хора отишли да се разсеят от тежкото ежедневие. всицко е подпечатано с печат "тиквуний".
  • 6 кУмУнист

    7 3 Отговор
    И аз поемам вината, абе Кольо, как поемаш точно вината след всеки мач, че нещо не разбираме. Един ръководител в едно предприятие/ведомство, при несвършена работа си поема вината с оставка, а р шефовете ще решат дали да ти бият шута, или не, а тук е поемал бе коленце .

    Коментиран от #14

  • 7 Банцко

    5 2 Отговор
    Това е селекция на Мъри след продажбата на Уелтън и Роналдо с ливадата Рикардиньо какво искате
  • 8 Не може

    3 3 Отговор
    Да се угоди Мъри напусна защото не продадоха Уелтън и Кордоба сега се прави нов отбор треньора Костов е виновен забравихме Айнтрахт и други мачове
  • 9 Ветеринарен психолог

    5 3 Отговор
    До кога Литекс ще ни бие? А.?
  • 10 Гергин

    10 1 Отговор
    Ей тия сини запалянковци не разбраха, че за насо, прескачащия релси и цялата друга клика, Левски е само касичка за личностно забогатяване и никой не го интересува класиране, купи, Европа и т. н. Само кинти, нищо друго
  • 11 Тоя некадърник да се маха

    6 1 Отговор
    Защо не ги научи да играят с две докосвания а да не я мачкат докато им я отнемат
    Защо всеки мач сменя основни футболисти
    Да тренира защитата а не постоянно да я връщат на вратаря. Вече три гола сами си вкарапа
    Да не говорим за физическото състояние на играчите.
    Да не се купуват футболисти под 1.80 см а взимат хилави и ги мачкат
    С две думи да се маха

    Коментиран от #13

  • 12 Пено

    2 1 Отговор
    Несретнико Костов, ти отдавна си доказсл, че не ставаш за треньор на Левски. А, отговорност ако не ди чувал де се поема като си дадеш оставка. Макар, че за теб мъжкото достойнство е "тера инкогнита".
  • 13 БраТ ПиТ

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Тоя некадърник да се маха":

    Е той може и да има добри футболисти под око, които да иска да привлече, но като му кажат цената и до там....да налага младите, но пък виждате как "прегоря" вратаря Андонов.... Феновете извършиха чудеса като буквално спасиха отбора, но истината е че трябва богат собственик! Всичко друго е ала-бала.... Ще заприличаме на Славия с подобни бюджети и безпаричие! Освен търпение друго не виждам за момента какво може да се направи и да се надяваме, че младите ще узреят физически и най-вече психически!
    САМО ЛЕВСКИ!!!

    Коментиран от #17

  • 14 Мим33

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "кУмУнист":

    Абсолютно прав си.След всеки мач все така говори,,Аз поемам вината,, и как я поема като следващия мач пак същата излагация.Като поема да изчезва и това е ,барабар със Сирак Раев....
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Диамантената ръка

    2 2 Отговор
    Елементарно е, докато не се намери солидно финансов собственик и пари за качествена селекция това ще е...
  • 17 Ще узреят и

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "БраТ ПиТ":

    ще си бият камшика някъде да търкат пейката
  • 18 НАП

    1 1 Отговор
    ПФК „Джингиби Сюнет Спорт“, не плати към НАП, а разсрочи и в разрез с правилата, не плаща допълнителна лихва. А по дълговете към кредиторите не са изплатили и стотинка. Тва е - взема назаем милиони, връща стотици и се бие в гърдите че бил платил - платил една малка част, дори Гришата плати едни 8 милиона чрез далаверата с автомобилите, сините не са платили и 200 хиляди ни към Виваком, ни към Божков, ни към Главболгарстрой, ни към други доставчици. От 2020 г. до декември 2023 г. ФК. „Джингиби Анадол Спорт“, нито е плащал нещо на НАП, нито е имал действащо споразумение с НАП за отлагане на задълженията. КОЙ ИЗДАДЕ ЛИЦЕНЗ НА ПФК "Хайърсъз Подуяне“ ЗА 2020 г., 2021 г., 2022 г. и 2023 г.?????????
  • 19 лекуващ лекар

    1 1 Отговор
    Затова треньора Стамен Белчев трябва да обърне внимание на проблемите като:
    - продължава слабата или по –скоро НУЛЕВАТА ефективност на нападателите, като Фаетон(Файтона) и Каранга. Добре, че са норвежците да вкарват головете и правят играта!
    - при защитна игра лесно ни пробиват от фланговете, където защитниците там са пълна щета. Защита е статична, наредена в линия пред наказателното поле, между тях и халфовете празнина в която свободно си шарят и стрелят противниковите нападатели.
    - Матай определено беше най-слабият от всички !!! Не ориентиран с 90% грешни пасове и отигравания.
    -Хайнц продължава да разхожда фланелката и да наблюдава мача от близо от поне два месеца насам !!!
    А мачът с Ботев Пд. ще затвърди казаното по – горе и ще направи очакваното: край на ИЛЮЗИИТЕ за ЦСКА и през тази година !!!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.