Last news in Fakti

28 Април, 2024 22:09 1 485 4

Черно море докосва медалите в efbet Лига след победа срещу Локо Пд

  • черно море-
  • локомотив пловдив-
  • футбол

"Mоряците" на Илиан Илиев надиграха тима на Локомотив Пловдив с 1:0

Черно море докосва медалите в efbet Лига след победа срещу Локо Пд - 1
Снимка: БГНЕС

Много важна победа постигна отборът на Черно море по пътя към медалите в efbet Лига. "Mоряците" на Илиан Илиев надиграха тима на Локомотив Пловдив с 1:0 в мач от 31-вия кръг на шампионата. Единствения гол в мача реализира Васил Панайотов в 11-ата минута.

Черно море не започна двубоя по най-добрия начин и позволи на гостите да застрашат на два пъти вратата на Иван Дюлгеров. Във 2-рата минута след центриране от корнер Мартин Райнов стреля с глава, но прати топката над вратата. В 7-ата минута Мартин Петков изведе Кристиян Пешов в наказателното поле, който стреля, но Иван Дюлгеров спаси.

Само минута по-късно Андреяс Калкан намери Атанас Илиев на точката за изпълнение на дузпа, но таранът на "моряците" отправи слаб удар, с който не затрудни Кристиан Томов. В 11-ата минута продължителна атака на Черно море завърши с блестящо центриране на Мазир Сула към далечната греда, където Васил Панайотов с глава матира "смърфовете" за 1:0.

В 33-ата Калкан бе изведен от Сула и стреля опасно, но над вратата.

В началото на втората част Локо Пд създаде добра възможност за изравнителен гол. Мичи Нтело проби през центъра и пусна извеждащ пас към Кристиян Пешов, който обаче не успя да си спре добре топката и вратарят Иван Дюлгеров излезе и с тялото си успя да парира удара на халфа.

Виктор Попов отне топката отдясно и навлезе в наказателното поле. Крайният защитник подаде към Атанас Илиев, който на два пъти не успя да нанесе удар. Топката се озова в Мазир Сула, чийто шут от трудна позиция беше спасен от вратаря.

В 59-ата минута Виктор Попов отне топката на тъчлинията, напредна и нахлу в наказателното поле. Бранителят потърси Атанас Илиев, който стреля, но на два пъти ударът му бе блокиран.

В 68-ата минута Локо Пд изпълниха заучено свободен удар, като Бабакар Дион пусна пас към Ивайло Иванов, но ударът на халфа премина над вратата.

В 76-ата минута влезлия на смяна Уеслен Жуниров засече с глава центриране от свободен удар и нанесе удар , топката срещна гредата, след което тупна зад голлинията. Попадението обаче не беше зачетено заради засада.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    5 0 Отговор
    браво
  • 2 ЕлСмешнико

    5 0 Отговор
    съдийството ще тикат отбора на птичето, за моряците макс 3-то място
  • 3 1913

    1 1 Отговор
    СЪДИЯТА НАШ ЧОВЕК
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.