Last news in Fakti

29 Април, 2024 14:29 2 744 9

Бивш шеф в Левски съсипа Наско Сираков

  • наско сираков-
  • футбол-
  • левски-
  • петър ганев

Първата победа срещу Лудогорец ще е след няколко седмици, но тя няма да е повод за гордост

Бивш шеф в Левски съсипа Наско Сираков - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият член на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев представи интересна статистика за представянето на "сините" в дербитата срещу ЦСКА и Лудогорец в ерата на Наско Сираков, определяйки го като "футболен фалит".

Тя е разделена на две - с треньор Станимир Стоилов и с всички останали треньори по времето на този период.

Цифрите ясно показват, че 26-кратният шампион на България се е представял доста по-добре в тежките сблъсъци начело с Мъри.

Публикацията на Ганев в социалните мрежи:

В началото на Страстната седмица малко статистика за футболния фалит на Левски.

Нищо от последните мачове не е изненада. Сираков (без Мъри) няма победа срещу ЦСКА в последните 4 години – 5 загуби в 8 мача с "червените". Срещу Лудогорец са само загуби – 7 загуби в 7 мача*. Общо 12 загуби срещу директните конкуренти и нито една победа.

В периода на Мъри е съвсем друга картина. Доминация над ЦСКА-София (загуба само в първия мач с все Шелис, Зайков и т.н., след което без допуснат гол в 4 мача, в т.ч. 2 победи и Купа) и реална конкуренция на Лудогорец (2 победи и 3 равни в 9 мача, в т.ч. отстраняването за купата).

Мъри не е разполагал с по-голям бюджет. Напротив, в момента бюджетът за заплати в Левски е по-висок. Разликата е, че в онзи период „чалготеката“ на Герена беше затворена и се работеше правилно.

На личните нападки не съм отговарял и няма и да го правя. Фабриката за илюзии обаче започна да издиша.

*Първата победа срещу Лудогорец ще е след няколко седмици, но тя няма да е повод за гордост.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даниел

    5 3 Отговор
    Не съм разбрал кога Наско Сираков е станал треньор на Левски?
    Този текст трябва да бъде насочен към Костов!
  • 2 Гледай

    10 5 Отговор
    Насо не го интересува Левски, освен отдел финансов, къде какво може да се открадне, а иначе купи, победи, класиране, Европа, нищщщо подробно, пари и само пари
  • 3 Иво

    5 2 Отговор
    Как футболен клуб Левски получава лиценз от 2020 до 2023 година? Как, след като от месец март 2020 година „сините“ нямат разсрочено споразумение активно или платен накуп цялото задължение?

    Как Лицензионната комисия към БФС е давала зелена светлина на Левски, след като е записано в устава и наредбата – при наличие на дългове към държавата или частни лица ,които не са изплатени или разсрочени към 31 март дадената година, не се получава лиценз.

    Видно е от отговори на директори на НАП в две поредни гадини с подпис и печат, че ПФК Левски АД няма активно споразумение от март месец 2020 година ,нито е платена сумата към НАП от 12 милиона.

    Също така не е плащан данък смет и сгради от 2016 г в размер на 2.2 милиона лева.

    Как при 15 милиона дълг към държавата, който не е платен или разсрочен, футболния клуб получава професионален лиценз три години. Нека припомним как Локо София изгоря от играта за 800 хиляди лева.

    Извинявайте, но си мисля следното: Да не би Левски да е галеното дете на БФС и на държавата?“. Ако не съм прав, нека Левски предостави необходимите документи, нека ги покаже".
  • 4 Вълк единак

    6 0 Отговор
    Без Мъри няма бъдеще за ФК Левски. Наско го знае, но въпреки това продължава свободното падане.
  • 5 Хачо

    5 1 Отговор
    Сираков е пълен деградант. Вреден е за Левски.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.