Last news in Fakti

2 Май, 2024 22:32 850 19

Дейвид Бекъм обядва с военни ветерани

  • дейвид бекъм-
  • военни-
  • ветерани-
  • обяд-
  • виктория бекъм-
  • рожден ден

Днес той навърши 49 години

Дейвид Бекъм обядва с военни ветерани  - 1
Снимка: Инстаграм

В навечерието на празника си бившият национал на Англия посети Кралската болница в Челси, която е резиденция на около 300 ветерани от армията, пише „Телеграф”. „Изключително радостни сме, че посрещнахме една футболна легенда. Дейвид се срещна с нашите пансионери на обяд, с интерес изслуша историите им и поговори с персонала. Разказахме му за нашите дейности и за тези на цялата общност от ветерани“, написаха от Кралската болница, която е известна преди всичко с благотворителните си инициативи.

Болницата е основана от крал Чарлс II през преди повече от три века – през 1682, по идея на дългогодишната му любовница – актрисата Нел Гуин. В наши дни право да кандидатстват за място имат самотните ветерани над 65 години. Някои от тях са служили в Корея, Кипър и Северна Ирландия, има и участници във войната за Фолкландските острови и дори Втората световна война.

„Страхотен ден и винаги толкова топло посрещане в Кралската болница в Челси. За мен е чест да прекарам време с пенсионерите. Тяхната енергия и отдаденост към общността са толкова вдъхновяващи. Те имат истории“, написа и Бекъм, който обърна по бира с ветераните. Бившият футболист и преди е посещавал ветераните, а през 2020-а дори им сервира чай и игра голф с тях.

Първите поздрави за рождения си ден ден получи от съпругата Виктория. Тя навърши 50 на 17 април, когато спретна парти за чудо и приказ. Сега тя не пропусна и да се пошегува с година по-младия си любим. „Честит рожден ден, Дейвид! Обичам да остаряваме заедно. Не си толкова далеч зад мен! Ти си нашето всичко – най-добрият баща и съпруг. Обичаме те“, написа певицата, която от години вече се изявява като дизайнер. Тя публикува и снимка, на която двамата са все така щастливи и влюбени след 27 години заедно, от които 25 в брак.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 РЕАЛИСТ

    3 6 Отговор
    Ако Дейвид Бекъм бе в България, щеше да се кандидатира, като Бербатов за бос на Футболния съюз или за министър председател, като Бойко, щото е много популярен, ама Англия не е България и такава стара демокрация не допуска популисти. Между другото днес имаше местни избори там . Гласуваш за кмет и за шеф на полицията. Простичко, с молив, без глупави машини.

    Коментиран от #7

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Русначката

    17 8 Отговор
    Някакъв човек се хранил заедно с други хора. Какво толкова значимо за България се е случило?

    Коментиран от #5, #6, #10

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ириш

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "РЕАЛИСТ":

    Старата демокрация на Острова отдавна умря. Нещо си в грешка - Фараж, Борис Джонсън са световно признати популисти. За Бекъм, поне нещо смислено е направил, за разлика от нашите футболни величия.

    Коментиран от #8, #18

  • 8 РЕАЛИСТ

    0 9 Отговор

    До коментар #7 от "Ириш":

    И кво му е популисткото на Фарадж. Цял живот се в посветил на идеята, Великобритания да напусне ЕС и успя да види това. Борис Джонсън бе един от най -известните журналисти на Острова с неконвенционални възгледи и хората си го харесаха. Има страхотно потекло и аристократична кръв. Затова има в името си де Пфефел. Заинтересувай се , откъде идваме.

    Коментиран от #11

  • 9 Иван

    4 0 Отговор
    Би било хубаво и други професии да се отразяват в медиите - тук виждаме - футболист и войници, а има - много други - лекари, например, писатели.

    Защо не напишат - режисьор се срещна със сценаристи.
  • 10 Венесуелка

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Русначката":

    Как ми липсва Гергина Трендафиловная ..

    Коментиран от #13

  • 11 Ириш

    8 0 Отговор

    До коментар #8 от "РЕАЛИСТ":

    Фараж се посветил? Много си далеч от истината. Джонсън се подиграва на българите в едно емблематично интервю, не ми го хвали. Gabh mo leithscéal, но живееки извън България , никога не съм си позволил да кажа нещо негативно за България. Популистът Борис го направи.
  • 12 Руснята , держитесь

    0 3 Отговор
    Русначката сега вечеря в окопите в Авдеевка , с украЙнско сирене .. 🤭😁

    Коментиран от #14

  • 13 Ширин А Чатлъ

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Венесуелка":

    Прякорът на другия ми баща беше Руснакът. Ако твоя е венецуелец, бегай натам. Балканите са пред размирици и хич не ми пука някакъв си с какви обядвал, вечерял, закусвал. Когато осъзнаете, че България е в центъра на Балканите, може да е късно!

    Коментиран от #16

  • 14 Ширин А Чатлъ

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Руснята , держитесь":

    Измисли друго място. Руснак е прякор!!! Всъщност и бившите му авери е време да научат, ще Дмитрий Минев беше с баща сърбин от Белград и майка българка от Югозападна България.
  • 15 Ширин А Чатлъ

    0 0 Отговор
    Хайде лека и спокойна нощ от мен.
  • 16 Венесуелка

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "Ширин А Чатлъ":

    Ета невазможна ... Колко бащи имаш ве

    Коментиран от #17

  • 17 Ширин А Чатлъ

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Венесуелка":

    С тоя дето ме отгледа стават 3-ма. Осиновена съм с бг име и бг документи. Это возможно и так же правда. Поняла ?!
  • 18 Сатана Z

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ириш":

    И какво смислено е направил Бекъм?Че получи червен картон на полуфинал на световното през 1998 срещу Аржентина и лиши Англия от финал?
    Днешните избори минаха тихо и кротко.Както сподели колегата по-горе трябваше да се попълнят 3 бюлетини с различни цветове:жълт ,розов и оранжев за да няма объркване,но за първи път искаха документ за самоличност шофьорска книжка
    Колкото до Бекъм, неведнъж са ги обвинявали,че целува дъщеря си малко по интимни от допустимите норми.Пачата от снимката е тя.
  • 19 Гост

    0 0 Отговор
    Тоя винаги е бил противен