Last news in Fakti

4 Май, 2024 12:54 1 210 0

ЦСКА си връща защитник

  • виктор попов-
  • футбол-
  • пирин благоевград-
  • андрей йорданов-
  • цска

Интересно е да се спомене, че Андрей е племенник на бившия нападател на ЦСКА Евгени Йорданов

Защитникът на Пирин Благоевград Андрей Йорданов, който е юноша на "червените", на 99-процента ще се завърне в ЦСКА. Левият бранител, който действаше като крило, докато играеше в "червената" школа, прави страхотен сезон за "орлетата", а това не е останало незабелязано на "Армията".

22-годишният футболист дори има официален мач за ЦСКА в efbet Лига. През сезон 2018/19, когато Йорданов е само на 17 години, той дебютира с червената фланелка, пише Мач Телеграф. Оттогава той натрупа солиден опит из родните терени и вече има 59 мача, 4 гола и 3 асистенции в efbet Лига, натрупани с тимовете на Пирин, Крумовград и Царско село.

Интересно е да се спомене, че Андрей е племенник на бившия нападател на ЦСКА Евгени Йорданов.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА