Last news in Fakti

4 Май, 2024 17:25 3 001 10

Стойне Манолов: Ганчев се капсулира в ЦСКА и смяташе, че резултатите от Ловеч, ще свършат работа и на "Армията"

  • стойне манолов-
  • цска-
  • футбол-
  • гриша ганчев-
  • ловеч

Бизнесменът седеше до Ганчев на масата по време на прословутата среща с феновете пред сектор "А" на "Армията" през 2015 г.

Бившият собственик на Царско село и някогашен изпълнителен директор на ЦСКА Стойне Манолов сподели мнението си относно оттеглянето на Гриша Ганчев от управлението в Борисовата градина. Бизнесменът седеше до Ганчев на масата по време на прословутата среща с феновете пред сектор "А" на "Армията" през 2015 г.

"За мен решението за оттегляне е очаквано. След като толкова години не си успял да станеш шампион, е най-нормалното нещо да се даде възможност хора с малко по-различни критерии за футбола да опитат да изведат ЦСКА до титлата. През 2015-а искрено се надявах, че Ганчев ще бъде малко по-отворен към червената общност. Но практически те се капсулираха и смятаха, че резултатите, които са постигнали в Ловеч, ще свършат работа и тук. Но това е крайно недостатъчно за клуб с традициите и ценностите на ЦСКА. Така и не се даде възможност на хората, близки до клуба, по един или друг начин да помогнат с каквото могат.

Още след тази среща (през 2015 година - б.а.) щях да бъда много щастлив, ако можех по някакъв начин - с база, с нещо друго да се включа. Но да ходя да се моля на някого да ми даде възможност да помагам на ЦСКА е под достойнството ми. Не, разногласия не е имало. Исках да помогна, не ми се даде възможност и затова започнах свой проект.

Не всичко се свежда само до пари, но и до организация в клуба - и треньор, и цялостен спортно-технически щаб. Доста неща са. Не е само да построиш стадион и да имаш нужните средства да плащаш заплати. Трябва да намериш нужните хора, които да вършат правилно цялата работа.

Ако ЦСКА има амбиции за следващия сезон, трябва скоростно да се подготви нов треньор, спортно-техническо ръководство. Да се направи селекция и да се позволи на новите хора да носят отговорност за работата си по проекта. Спортно-техническият щаб е най-важен. Трябва като си даваш парите, да можеш да се довериш на хора, които разбират от тази материя. В последните 10-15 години това не се вижда в ЦСКА.

Познавам г-н Папазки и знам, че когато той започне да прави нещо, го прави докрай. Така че съм убеден, че ще имаме най-хубавия стадион в България. Моят проект приключи, не искам да се връщам към него. С каквото мога, бих помогнал, ако ме поканят например в Управителния съвет. Както вярвам и всички, които обичат ЦСКА", каза Стойне Манолов пред "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Циник

    10 7 Отговор
    Ами а дано, да видим. То хич не е лесно да се справиш с галениците на системата, които са служебно абонирани за титлата.

    Коментиран от #10

  • 3 Да точно

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Налудник":

    Същият!
  • 4 Някакъв

    18 2 Отговор
    доносник се изказва по адрес на друг такъв!
  • 5 ИзбираТела

    16 1 Отговор
    И аз искам да помагам в някой управителен съвет за двайсетина хилки на месец.
  • 6 ФеноменО

    5 4 Отговор
    Едно не мога да разбера. Има ЦСКА, има ЦСКА-1948, имаше Царско село, сигурно има и други. Ако собствениците на тези клубове се обединят и вложат пари, енергия знания в едно ЦСКА( един отбор) мисля, че и и спечелен шампионат и купа и стадион и фенове ще има в ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА.

    Коментиран от #7

  • 7 Това

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "ФеноменО":

    Нема как да стане! Делят се пари ,его ,акъл ,вражди...
  • 8 ЧеЧе

    7 0 Отговор
    Измекяр и доносник...
  • 9 ЛИЦЕМЕР

    10 1 Отговор
    Такива като теб агитираха и докараха фирменото отборче на гг от Ловеч в София! Литекс не е и никога няма да бъде ЦСКА! Сега говориш за ЦСКА който умишлено фалирахте. Лицемер!
  • 10 Бургас

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Циник":

    Не ви ли омръзна все някъде другаде да търсите вината ревльовци? Явно така ви оттърва.