Last news in Fakti

8 Май, 2024 11:10 605 0

Шефът на Макларън : Няма да можем да се борим с Ред Бул на всички писти

  • стела-
  • шеф-
  • макларън-
  • норис-
  • писти-
  • ред бул

Ландо Норис спечели първата си победа във Формула 1 в Маями през уикенда

Шефът на Макларън : Няма да можем да се борим с Ред Бул на всички писти - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Ландо Норис спечели първата си победа във Формула 1 в Маями през уикенда, а обновеният MCL38 на Макларън демонстрира следващата крачка в развитието на тима.

Шефът на Макларън Андреа Стела обаче уточни, че в рамките на този сезон тимът няма да може да се бори на всички писти с Ред Бул, пише sportal.bg.

“Според мен, за да можем да се борим с Ред Бул на всички трасета, ще ни трябва още един пакет подобрения, който да е сходен по ефективност с този, който използвахме в Маями - заяви Стела. - Успяхме да подобрим колата ни, наясно сме с това колко напред сме минали, времената за обиколка са по-добри, това е факт.”

Стела обаче обясни, че в Маями Макларън са се възползвали и от проблемите на Ред Бул.

“Състезанието се оказа много трудно за Ред Бул - допълни италианецът. - Също така, не мога да кажа, че това разпределение на силите ще се запази и за в бъдеще. Мисля, че в Маями от Ред Бул не успяха да вземат максимума от възможностите на колата на тима.”


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА