Last news in Fakti

10 Май, 2024 06:45 1 169 1

Феновете на Борусия Дортмунд полудяха по Марко Ройс

  • борусия дортмунд-
  • марко ройс-
  • футбол

От лагера на Борусия са продали общо 20 хиляди, но половината желаещи да си закупят екипи на клуба от Дортмунд са пожелали именно такива с името на Ройс

Над 10 хиляди официални фланелки с името на футболиста на Борусия Дортмунд - Марко Ройс, са били продадени в последните седем дни, съобщи местното издание Ruhr Nachrichten.

От лагера на Борусия са продали общо 20 хиляди, но половината желаещи да си закупят екипи на клуба от Дортмунд са пожелали именно такива с името на Ройс.

Марко Ройс е един от емблематичните футболисти в историята на отбора и наскоро обяви, че ще напусне Борусия Дортмунд в края на настоящия сезон.

Германският клуб си осигури участие във финала на Шампионската лига и на 1 юни в Лондон ще се изправи срещу испанския Реал Мадрид в сблъсък за трофея.

Във вторник вечер, при пускането им в продажба, 50 хиляди фланелки с надпис " lYellow Wonder Wall" са били продадени чрез официалния сайт на Борусия. Това са тениските, които футболистите от Дортмунд облякоха след отстраняването на Пари Сен Жермен на полуфиналите.

Още 50 хиляди са били поръчани след мача.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахах

    0 0 Отговор
    Феновете на Барселона се преекипират.