Last news in Fakti

10 Май, 2024 18:45 743 0

България остава непобедена на Европейското първенство по Socca 6

  • socca 6-
  • минифутбол-
  • българия-
  • европейско първенство-
  • хърватия-
  • равенство

Националният отбор на България по Socca 6 завърши наравно 3:3 със силния отбор на Хърватия

България остава непобедена на Европейското първенство по Socca 6 - 1
Снимка: facebook

Националният отбор на България по Socca 6 завърши наравно 3:3 със силния отбор на Хърватия в последен мач от група “С” на Европейското първенство в Молдова. Така родните “лъвове” остават без загуба в груповата фаза, като освен днешното равенство имат и две победи срещу Испания (1:0) и Люксембург (9:1). Така България се класира за елиминационната фаза на турнира, но като втори, тъй като днес не успя да запише успех над Хърватия, съобщава sportal.bg.

Днес точни за родния тим бяха Павлин Кузов (4’) и Станимир Минчев (14’ и 33’). Перишич (2’), Видечек (17’) и Медак (19’) пък се разписаха за хърватите.

Двубоят започна лошо за България и във 2-ата минута след грешка в средата на терена Перишич откри резултата, като засече центриране по земя отляво. 2 минути по-късно Павлин Кузов изравни, след като първо топката се отклони в гредата и след това родният футболист засече на празна врата.

В 14-ата минута родните национали обърнаха резултата. Станимир Минчев беше оставен непокрит отляво и от малък ъгъл с хубав шут направи резултата 2:1. Няколко секунди по-късно обаче Борна Видечек изравни след фаул за хърватите - 2:2.

В 19-ата минута добра атака отляво на Хърватия завърши с удар на Медак и гол за противника - 2:3.

В последните 10 минути България рискува, като изкара вратаря си и вкара допълнителен шести човек на терена. Това се отплати в 33-ата минута, когато Станимир Минчев заби трето попадение във вратата на Хърватия и изравни резултата. До края на двубоя родният тим натисна противника, но така и не успя да вкара четвърти гол.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА