Last news in Fakti

15 Февруари, 2014 17:02 571 0

Левски завърши с равенство в Кипър

  • левски-
  • урал-
  • контрола-
  • божинов

Сините завършиха наравно с Урал

Левски завърши с равенство в Кипър - 1
Снимка: БТА
Левски завърши 1:1 срещу руския Урал в последната си контрола на лагера в Кипър. Така "сините" не успяха да запишат победа в островната държава, като регистраха 3 загуби и две равенства. В двубоя срещу Урал точен за Левски бе Валери Божинов в началото на втората част.
 
Левски имаше възможност да вкара първия гол в мача в 22-та минута на срещата, когато Валери Божинов пусна извеждащ пас към Мирослав Иванов, но левият халф на "сините" не успя да преодолее вратаря на руснаците Николай Заболотний.
 
Вместо Левски да поведе в резултата, това направиха съперниците от Урал в края на първата част.
 
В 34-та минута Александър Йерохин, който е преотстъпен в Урал от Ска-Енергия, беше намерен на няколко метра пред вратата на "сините". Той не сгреши с лек удар и руснаците поведоха с 1:0.
 
Левски започна второто полувреме с ново добро положение, но този път "сините" успяха да преодолеят стража Николай Заболотний за първия си гол. Той падна в 47-та минута, когато Борислав Цонев проби защитата на Урал и пусна хубав пас към Валери Божинов, рожденикът беше точен за равенството 1:1.
 
Левски се опита да спечели мача, но двете най-добри положения бяха пропуснати от резервите Димитър Макриев и Цветан Генков.
 
Първо Макриев нацели напречната греда с удар с глава след час игра, а малко по-късно Генков не успя да се разпише от близко разстояние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА