Last news in Fakti

22 Февруари, 2014 10:36 682 0

Левски пуска новите да борят Славия

  • левски-
  • славия-
  • новите

Антони Здравков ще се довери на Пламен Крумов, Павел Чмовш и Валери Божинов

Левски пуска новите да борят Славия - 1
Снимка: БТА

Трима дебютанти ще излязат за Левски в днешното столично дерби срещу Славия на стадион "Георги Аспарухов". Треньорът на "сините" Антони Здравков ще се довери на Пламен Крумов, Павел Чмовш и Валери Божинов.

Крумов ще действа като десен бек на мястото на наказания Дъстли Мулдер, чехът Чмовш ще си партнира със Станислав Ангелов в центъра на отбраната, а Валери Божинов ще води атаката. Той си извоюва това право в контролите. Конкурентите му Димитър Макриев и Цветан Генков не успяха да вкарат голове в спарингите през зимната пауза.

Четири от новите попълнения на "сините" пък въобще не попаднаха в групата за двубоя. Антон Огнянов е контузен и ще пропусне пролетния полусезон, а Аймен Белаид има да изтърпява наказание, което си заслужи като играч на Локо Пловдив. Левият бек Рикардо Нунеш и офанзивният халф Рафаел Бастош пък не са във форма, а освен това още нямат и картотеки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА