Last news in Fakti

26 Февруари, 2014 17:05 2 552 0

Дунев Рейсинг със страхотно представяне на Ралиспринт

  • дунес рейсинг-
  • ралиспринт-
  • състезание-
  • румен дунев-
  • калин бенчев

Двата екипажа на отбора се качиха на почетната стълбичка

Дунев Рейсинг със страхотно представяне на Ралиспринт - 1
Снимки: Sti.bg

Тимът на Дунев Рейсинг успяха да постигна изключително добър резултат този уикенд в първото състезание от шампионата по Ралиспринт на трасето Бели Искър. Пилотите и техните навигатори се качиха на второто и третото място в генералното класиране след мъжка битка в изключително неочаквани и променливи атмосферни условия.

Двата екипа на отбора: Румен Дунев/Емил Николков и Калин Бенчев/ Александър Спиров, се оказаха голямата изненада на събитието, което заявиха и самите организатори Това бе първо състезание в подобна рали дисциплина за Дунев от години, а за Бенчев изобщо първото в състезателната му кариера.Румен Дунев освен, че зарадва феновете си с участието си, даде и най-добро време на последната скоростна отсечка на трасето, въпреки че мястото му на стълбичката беше почти сигурно още от самото начало на състезанието. Освен атрактивното каране , на последното спускане SS6 Бенчев успя да подобри безусловно времето си и бе по- бърз с 3 десети от победителя в състезанието И. Исаев.

Благодарение на тази финална отсечка на спускане Бенчев успя заслужено да се качи на стълбичката редом с неговия съотборник Румен Дунев . Победата бе постигната и заради труда, който положиха механиците на Емил Николков и Калин Бенчев, които успяха да се преборят с техническите проблеми по автомобилите и да подсигурят не само участието им в рали спринта, но и щастливия му завършек.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА