Last news in Fakti

27 Февруари, 2014 17:22 899 0

Антони Здравков: Манолев е добре дошъл в Левски

  • антони здравков-
  • левски-
  • а група-
  • станислав манолев-
  • локомотив софия

Здравков включи 18 играчи в групата за двубоя, като в нея попаднаха новите попълнения Нунеш и Бастош

Антони Здравков: Манолев е добре дошъл в Левски - 1
Снимка: БТА

„Реално селекцията в Левски е завършена. Колкото до Станислав Манолев, лично аз не съм разговарял с него. Други хора са говорили с него. Срокът изтича утре, в петък. Ако той приеме офертата от Левски, ще е добре дошъл”, заяви треньорът на Левски Антони Здравков, който говори днес пред представители на медиите преди двубоя от 25-ия кръг на българското първенство срещу Локомотив (София).

„Локомотив разполага с футболисти, които могат да направят беля. Не бих казал, че Локомотив е слаб отбор. Това че са в долната половина на таблицата не означава, че са слаб отбор. Всичко зависи от нас. Дали те ще ни оставят да играем футбол пак зависи от нас. Единственото нещо, което видях от мача им с Нефтохимик е, че техния терен не е в добро състояние, но той ще бъде такъв и за двата отбора. Надявам се теренът да бъде възможно най-добър, за да може и двата отбора да покажат добър футбол”, каза още Здравков, цитиран от сайта на „сините”.

Според него и в мача срещу Славия, и  в контролите през зимната пауза, Левски е бил много лесно разгадаем за съперника, защото не разполага с достатъчно скорост и острота по двете крила.

Двата отбора се изправят един срещу друг на стадион „Локомотив" в кв. „Надежда" в петък от 15:30 часа. Вижте групата на Левски за мача:

Пламен Илиев, Горан Блажевич, Дъстли Мюлдер, Пламен Крумов, Орлин Старокин, Аймен Белаид, Павел Чмовш, Рикардо Нунеш, Даниел Димов, Пламен Димов, Кевин Бру, Владимир Гаджев, Рафаел Бастош, Борислав Цонев, Валери Божинов, Цветан Генков, Димитър Макриев, Ларсен Туре.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА