Last news in Fakti

6 Април, 2014 21:00 2 994 2

Шумахер вече реагирал на болка и звуци

  • шумахер-
  • реагира-
  • болка

Той ще бъде преместен от интензивното отделение по неврохирургия на болницата в Гренобъл

Шумахер вече реагирал на болка и звуци - 1
Снимка: АП/БТА

Седемкратният световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер е започнал да реагира на познати гласове и болка. Легендата ще бъде преместена от интензивното отделение по неврохирургия на болницата в Гренобъл, твърди Bild.

Според изданието германецът вече не се нуждаел от толкова задълбочено наблюдение, както до момента. В последните дни се наблюдава подобрение в състоянието на бившия пилот, който е в изкуствена кома от 29 декември миналата година.

"Посетих Михаел няколко пъти през последните няколко месеца. В началото той не реагираше на болката, например при убождане от игла. При моето последно посещение обаче забелязах нещо положително. Нещата започват да се променят в правилната посока. Това е страхотна новина, дори и пътят към пълното възстановяване да е дълъг", заявибившия състезател във Формула 1 Жан Алези.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    БРАВО ШУМИ ЩЕ СЕ ОПРАВИШ ВСИЧКО Е В РЪЦЕТЕ НА ГОСПОД
    ЩЕ ИЗДЪРЖИШ И ТОВА ИЗПИТАНИЕ
  • 2 Монго

    0 0 Отговор
    Въпроса е дали ще е пълноценен човек след възстановяването, дано.