Last news in Fakti

10 Април, 2014 17:29 726 0

Локо СФ се спаси срещу Черноморец

  • локомотив софия-
  • черноморец-
  • маркиньос

Столичните железничари вкараха за 1:1 в продължението

Локо СФ се спаси срещу Черноморец - 1
Снимка: БТА
Локомотив (Сф) оцеля като домакин на Черноморец, стигайки до 1:1 с гол на Маркиньос в 92-ата минута на мача от 32-ия кръг на "А" група. Милен Василев даде преднина на гостите в 60-ата, но разбъркване в края на 4-минутното продължение позволи на бразилеца да спаси тима си от поражение.  Въпреки ремито борбата за оцеляване остава сериозна. Локо (Сф) има в актива си 35 т. и е на четири зад столичното Локо. "Акулите" обаче са със среща повече и им предстои да почиват. Деветият Славия е с 40 т.
 
Преди почивката "железничарите" бяха по-активния отбор на терена. Черноморец рядко успяваше да стигне до Божидар Митрев, а ако това се случваше вратарят не биваше по никакъв начин застрашен. Най-интересното положение през първите 45 минути бе в 2-ата минута. Гаел намери Маркиньос очи в очи с Живкович на дузпата. Капитанът на домакините обче изненадващо шутира в аут. 
 
След паузата играта се поизравни. И така дойде 60-ата минута, в която Черноморец откри резултата. Милен Василев пое топката на лявото крило, тръгна успоредно на наказателното поле и стреля. Стана рикошет в тялото на Бранеков, след което кълбото мина под плонжа на Митрев за 1:0. В следващите минути "акулите" създадоха още няколко добри възможности, от които не се възползваха. 
 
Постепенно Локо (Сф) пое инициативата и на свой ред започна да внася напрежение пред вратата на гостите. Стигна се и до гол на Димитър Илиев в 74-ата, но бе отменен заради засада на Маркиньос преди това. До края домакините натискаха, но така желателното изравнително попадение продължаваше да липсва. 
 
В крайна във втората минута на добавеното време Маркиньос на втора греда след удар отляво и разбъркване успя да прокара кълбото зад гърба на вратаря за 1:1 и да спаси тима си от загуба. Гостите имаха претенции за нарушение срещу свой състезател, но в такова Таско Тасков и колегите му не видяха. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА