Last news in Fakti

21 Април, 2014 18:53 1 422 0

Стойчо Младенов: Вината за лошото състояние на Левски е на ЦСКА

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • дерби-
  • левски

Треньорът на червените страшно щастлив от поредната победа на своя отбор

Стойчо Младенов: Вината за лошото състояние на Левски е на ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе страшно щастлив от победата на своя отбор над Левски и не пропусна да изкаже своето признание към футболистите.

„Можехме да си решим мача още в първото полувреме. Радвам се, че при резултат от 1:1 реагирахме и спечелихме. Вината за това Левски да е в толкова лошо състояние в навечерието на 100-годишнината е именно на ЦСКА, тъй като ги бихме непрекъснато. Вкараха гол и само ни ядосаха. Видяхте какво им се случи после. ЦСКА беше потопен, а ние успяхме да се изправим. Феновете стоят в основата на доброто представяне на клуба.“ Това смята Стойчо Младенов. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА