Last news in Fakti

2 Май, 2014 14:59 926 1

Херо скочил на бой на човек от Нефтохимик

  • херо-
  • бой-
  • скандал-
  • нефтохимик-
  • черноморец

Двамата обаче са били разтървани навреме

Херо скочил на бой на човек от Нефтохимик - 1
Снимка: БТА
Треньорът на Черноморец Димитър Димитров - Херо е щял да се сбие с изпълнителния директор на Нефтохимик Николай Тодоров. Двамата са си налетяли в края на бургаското дерби, което завърши с победа от 3:2 за "Акулите". За радост обаче не се е стигнало до нищо сериозно.
 
Въпросният успех запазва шансовете на бургаският тим, воден от Херо, да се бори за спасението си.
 
До успеха обаче се стигна след обрат през второто полувреме, като през първото „шейховете" поведоха с 2:1. Херо и Николай Тодоров си крещяха в продължение на 2 минути до тъч линията, но до физическа саморазправа не се стигна. В крайна сметка се намеси селекционерът на „шейховете" Митко Трендафилов, като той разтърва и двамата.
 
Тодоров обаче продължи да иска обяснение за нещо и да ръкомаха. Тук вече се намеси помощник-треньорът на Черноморец Чиликов, който го блъсна с ръка към тунела и му каза да влиза вътре. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    СИФЕРЯСА СЕ ФЕРО ЗАБРАВИ ЗА БОЛЕСТА БРАВО ФЕРО БОЙ