Last news in Fakti

31 Май, 2014 15:50 992 0

Без "изчистване" на картоните на Мондиала

  • жълти картони-
  • съдийство-
  • промяна-
  • мондиал 2014

Досега след четвъртфиналите отпадаха предишните предупреждения

За световното първенство в Бразилия ще има нови правила за жълтите картони. Това обяви италианския съдия Никола Рицоли, който ще представлява страната си на финалите. В интервю пред "Гадзета дело спорт" той разкри, че вече няма да има премахване на жълтите картони в определен етап от турнира.

Досега всеки играч, който имаше един жълт картон, разчиташе на това, че след четвъртфиналите той отпада и ако бъде предупреден отново, няма да бъде наказан. Сега няма да бъде така.

"На семинара на съдиите организиран от ФИФА говорихме много неща. Най-вече за държанието на играчите. Защото там изискванията на ФИФА са много стриктни. Играчите трябва много да внимават за протести, защото може да получат веднага жълт картон. А това може да натежи. Защото този път няма отпадане на жълтите картони след четвъртфиналите. Получиш ли жълт картон ще си го носиш до финала", обяви Рицоли.

Досега картоните се изчистваха след четвъртфиналите, за да не може играч, който бъде предупреден на полуфинала, да пропусне финалната среща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА