Last news in Fakti

2 Юни, 2014 12:46 583 0

Рибери под въпрос за световното

  • франк рибери-
  • франция-
  • мондиал 2014-
  • световно първенство

Франция е в една група с отборите на Швейцария, Хондурас и Еквадор

Рибери под въпрос за световното - 1
Снимка: БТА/АП

Футболистът на Франция Франк Рибери може да пропусне световното първенство в Бразилия, което започва следващата седмица. Причина е травма на гърба, която мъчи полузащитника на „петлите”, съобщи L’Equipe.

В събота звездата на Байерн (Мюнхен) преминал нови изследвания в клиника в Париж, но от френската футболна федерация не дават подробности за състоянието му.

Франция е в една група с отборите на Швейцария, Хондурас и Еквадор. Ако Рибери пропусне мондиала, ще се превърне в поредната важна фигура, която ще отсъства заради контузия.

Преди броени часове Рикардо Монтоливо от Италия получи тежка травма на крака и ще отсъства от терените в южноамериканската държава. Подобна съдба споделя и Виктор Валдес от Испания, Кевин Стротман от Холандия и Тио Уолкът от Англия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА