Last news in Fakti

2 Юни, 2014 18:00 933 1

Де Роси: Съставът на Италия е за финал!

  • де роси-
  • италия-
  • състав-
  • мондиал 2014

Италианският национал смята, че Италия ще достигне финал в Бразилия

Де Роси: Съставът на Италия е за финал! - 1
Снимка: БТА/АР
Халфът на Италия Даниеле де Роси смята, че неговия тим може да играе на финала на Мондиал 2014. Играчът на Рома е един от най-опитните в състава на Чезаре Прандели. Срещу Ирландия онзи ден, той изигра мач №94 за националния тим, с което се изравни на седмото място във вечната ранглиста с Джачинто Факети.

Де Роси смята, че в Бразилия адзурите имат отличен шанс да стигнат до финала. Дори и след контузията на основен играч като Рикардо Монтоливо, според Де Роси, Италия има отличен състав.

"За нас контузията на Монтоливо бе един тъжен ден. Говорих с него и той наистина се чувства зле. Надяваме се да направим едно силно първенство и заради него. Но неговата травма ни обедини още повече като отбор", обяви Де Роси.

Халфът не се притеснява относно качествата на състава. В тима на адзурите има отлични състезатели.

"Верати е млад, но от две години играе в Шампионската лига и вече е готов играч. Дармиан също. Изглежда ми като Де Шилио в дебюта му. Акуилани има визия за играта, включва се добре в атака. Заслужава да е на световното. Съставът ни е добър".

"Аз съм оптимист за световното. Там всички ще искат да спечелят купата. Няма да е лесно заради атмосферните условия, но всички искаме да оставим своя отпечатък. Аз спечелих титлата на 22 години, но искам да го направя отново. Италия е сред отборите, които могат да я спечелят. Със сигурност имаме състав, който да играе на финала. Не казвам, че сме фаворити, но ако не отидеш с идеята да спечелиш, няма как да го направиш", довърши Де Роси.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валентин Петров

    0 0 Отговор