Last news in Fakti

4 Юни, 2014 11:52 786 0

Валери Домовчийски: Не се надявайте, че изведнъж Левски ще стане супер тим

  • валери домовчийски-
  • георги иванов-
  • левски

Нападателят се надява отново да радва сините фенове

Валери Домовчийски: Не се надявайте, че изведнъж Левски ще стане супер тим - 1
Снимка: Levski.bg

Валери Домовчийски изрази своята радост от завръщането си в Левски и мнението си, че на клуба му трябва доста време, преди да си върне класата.

Нападателят беше част от Левски между 2005 и 2007, като игра четвъртфинал в турнира за купата на УЕФА и в груповата фаза на Шампионската лига. Впоследствие прекара пет години в Германия, след което се завърна в България, като част от Ботев Плводив. Преди една седмица той официално се завърна в Левски, като пред „Тема спорт“ говори за бъдещето си в клуба.

„Щастлив съм, че отново съм в Левски. За мен това е сбъдната мечта. Искам да благодаря на Георги Иванов. Нямаше никакви проблеми около трансфера. Преговорите бяха в рамките на няколко минути. Нямаше как да откажа. Надявам се да помогна с каквото мога. Надявам се отново да радваме феновете.

Когато започвах тук бях на 16 години и 10 месеца, а сега съм на 28 години. Натрупах опит, улегнах и видях доста неща във футбола. При първия си престой тепърва прохождах в професионалния футбол. Сигурно ще има доста различни и непознати за мен неща, все пак минаха 10 години от тогава, но съм готов. Нормално е и моят стил на игра да е претърпял сериозна реконструкция.

Нека да няма огромни очаквания, че изведнъж ще станем супер тим. С малки темпове всичко ще си дойде на мястото, но до тогава трябва да работим здраво. Ще се постараем да влезем в правия път. Вярвам, че Левски  го чака светло бъдеще.

Познавам Валери Божинов, както и той мен. Ще видим дали ще станем атомен или ударен тандем. Нека да не се надценяваме. Най-важното е тимът да прогресира и да върви напред.
Няколкото месеца, които прекарах в Черно море бяха много ползотворни за мен. Клубът и Георги Иванов ми подадоха ръка тогава. Ако трябва да съм честен- научих много от Гонзо. Винаги е бил отзивчив и е помагал. Използвал съм помощта му, за да подобря представянето си. Няма да го подведа в Левски.

В отбора има много млади момчета с голям талант. Трябва да им се дава шанс. Насреща съм за всеки един от тях и съм готов да им дам нужните насоки за да израснат."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА