Last news in Fakti

7 Юли, 2014 13:02 2 780 0

Новият флагман на Sharp

  • sharp-
  • смартфон-
  • sh-04f aquos
Големите компании, лидери в производството на смартфони, показаха своите нови модели в началото на годината. С цел да не се конкурират пряко с тях, по-малките марки в областта като Alcatel и Sharp изчакаха да дойде средата на годината, за да покажат своите иновации. Alkatel вече направи това, а сега дойде ред и на японците от Sharp. Техният нов флагман носи наименованието SH-04F Aquos.
Размерите на устройството са 140x74x9.3 мм, а сензорният екран е с диагонал 5.4 инча. Дисплеят IGZO е с резолюция 1920х1080 пиксела и заема 81% от предната повърхност на апарата. Корпусът пък притежава защита IP57, а в него е интегриран четириядрен процесор Snapdragon 801 с тактова честота 2.3 гигахерца. Графичната платка е Adreno 330, а оперативната памет - 2 гигабайта. Вградената такава е 32 гигабайта.
Последната може да бъде увеличена чрез допълнителна памет, която се вкарва в предвидения за целта microSD слот. Акумулаторната батерия на SH-04F Aquos е с капацитет 3300 мАч, а камерите са две - основната е 13.1 мегапикселова, а фронталната - 2.1 мегапикселова. Операционната система е Android 4.4.2. Като единствен по-основен недостатък специалистите посочват крайната цена на устройството, която варира в диапазона $730-$850.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА