Last news in Fakti

15 Декември, 2014 12:41 3 046 1

Реален скейтборд от "Завръщане в бъдещето"

  • скейтборд-
  • "завръщане в бъдещето"-
  • mr hoverboard
Мечта на феновете на лентата "Завръщане в бъдещето" е, освен да могат да пътуват във времето и да могат да използват уникалния скейтборд от филма. До този момент са правени доста опити по темата, като най-сполучливият досега беше на магнитен принцип. За целта обаче пътната настилка трябва да е метална. Сега има и по-интересно решение, което използва въздух.
 
Устройство е базирано на агрегати от четири мощни прахосмукачки и се нарича Mr Hoverboard. Конструкцията и силата на електромоторите позволява върху дъската да се задържи възрастен човек. С демонстрация на устройството Mr Hoverboard можете да се запознаете от видеото по-долу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 krufx

    0 0 Отговор