Last news in Fakti

19 Май, 2015 13:43 3 221 4

Анти-смартфон

  • light phone

Light Phone е пълната противоположност на модерните умни телефони. Апаратът нарочно е лишен от всякакви допълнителни функции освен провеждането на разговори, но за разлика от други подобни джаджи изглежда доста стилно.



Размерите на анти-смартфона са сходни с габаритите на кредитна карта. Корпусът е дебел едва 4 мм. "Екранът" е светодиоден, а клавиатурата - сензорна. Цифрите светят за удобно набиране на тъмно.



Физическите бутони са два - за включване и за регулиране на силата на звука. Памет практически липсва - Light Phone може да съхранява само 10 номера. За сметка на това работата в режим готовност може да продължи до 20 дни. Апаратът има слот за микро SIM карта и micro-USB.



Light Phone тежи само 38ц5 грама. По план продажбите трябва да започнат през май догодина, но предварителна поръчка може да се направи отсега на цена $100.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МакситоAMG

    0 0 Отговор
    Слагам една лепенка на iPhone,и аз съм човека
  • 2 Shmeker

    1 0 Отговор
    Какво е това недоразумение? Не че не харесвам идеята, ама изпълнението като в час по трудово.
  • 3 Ериксон

    1 0 Отговор
    И какво? Ще помни само 10 номера. Я по-добре да си извадя стария Ericsson S868 (без Sony), дето помни 200 номера, има антена за да си чеша ушите с нея и става и за оръжие - масивен и бая тежичък.
    Между другото, скоро преди около месец го заредих и му сложих СИМ карта и бачка превъзходно, чува се отлично и не може да бъде хакнат или заразен с вирус, понеже е само телефон и няма операционна система.
    Като ми пораснат внуците ще им го покажа, ама след като вече са запознати с новите техники и сигурно ще им се вземе акъла, като го видят.
  • 4 ах

    0 0 Отговор
    На мен идеята много ми хареса,бих си го купил,но цената е малко висока.