Last news in Fakti

14 Юли, 2015 12:19 7 164 3

Нов вид транспорт за мързеливи пешеходци

  • revobot-
  • електрически скейтборд
Тези, които не са фенове на физическата активност, но им се налага да се придвижват пеша, могат вече да бъдат спокойни. Именно за тях е предназначена иновацията RevoBot. Това е нов вид транспортно средство, наподобяващо скейтборд, но с електрическо задвижване. Управлението на новото изделие се осъществява само с малък наклон на тялото.
С едно зареждане RevoBot може да измине разстояние от 19 километра, а задвижването се осъществява от два електромотора с обща мощност 700 вата (по 350 Вт всеки).
Максималната скорост е 12 км/ч., а захранването идва от вградени йон литиеви батерии. Зареждането отнема около 2 часа, като за по-безопасно предвижване са интегрирани и малки лед светлини.
Още нещо интересно в конструкцията на RevoBot е вградената тонколонка за слушане на музика през Bluetooth. Габаритите на ел. дъската са 580×185×175 мм, а теглото - 10 кг. Цената на RevoBot е $665. Вижте повече за новото транспортно средство за мързеливи пешеходци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър

    0 0 Отговор
    из дупките и тротоарите, бая зор ще е с такова при нас
  • 2 незнайко

    0 0 Отговор
    От доброто старо колело- велосипед, няма по хубаво за сега. Става дума за самостоятелно предвижване. Това с тези батерийни играчки е безсмислица. Трудно е да носиш 10 кг. пеш при свършване на батерията.
  • 3 Кобрата

    0 0 Отговор
    Поне една седалка да бяха сложили, те мързеливите освен, че не обичат да ходят пеша, не обичат и да стоят прави