Last news in Fakti

24 Септември, 2015 12:04 3 749 4

Електрически скейтборд с едно колело

  • скейтборд-
  • hoverboard technologies
Скейтбордовете с електрическа тяга вече не са рядкост. Сега обаче на пазара бе представена една интересна разновидност, която се движи на едно колело. Иновацията е дело на Hoverboard Technologies, които монтират единственото колело в средата на дъската.
 
За вдъхновение им служи култовия скейтборд от лентата "Завръщане в бъдещето", а управлението се осъществява с наклон на тялото напред и назад. За поддържане на равновесието се грижат акустични локатори и жироскопи, а максималната скорост на новия Hoverboard е 25 км/ч.
С едно зареждане дъската може да измине разстояние от 16 до 19 километра. Още нещо интересно е, че към устройството е предвидена и система за бързо зареждане. Hoverboard е снабден още с високоговорители за възпроизвеждане на музика от мобилен телефон.
 
Налично е и фирмено приложение, показващо моментното състояние на едноколесния скейтборд. Връзката с мобилен телефон се осъществява чрез Bluetooth. Цената на иновацията обаче не е никак ниска. Електрическият скейтборд с едно колело се предлага за $3 775.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    КАК ЩЕ СЕ ПАДА ОТ ТОВА И ОБЕЛВАТ КОЛЕНЕ
    ПО ГОЛЯМА ГЛУПОСТ НЕ МОЖАХА ЛИ ДА ИЗМИСЛЯТ
  • 2 Techno

    0 0 Отговор
    No indians. Pro riders only!
  • 3 koko

    0 0 Отговор
    и спирането е интересно като гледам обувките на каката от втората снимка
  • 4 koko

    0 0 Отговор
    и спирането е интересно като гледам обувките на каката от втората снимка