Last news in Fakti

3 Ноември, 2015 14:45 6 126 1

Хладилник от една далечна галактика

  • хладилник-
  • haier-
  • междузвездни войни-
  • r2-d2

Китайската компания Haier готви специална изненада за новата серия на "Междузвездни войни". Японските почитатели на сагата ще могат да се наслаждават на компанията на истински дроид R2-D2, който има дори повече възможности от оригинала.

Освен че се движи, върти глава, свети в различни цветове и издава типичните си звуци, роботчето може да изстудява бирата. В корпуса има вградена 6-литрова хладилна камера, която поддържа 7 градуса при стайна температура 25°С.

R2-D2 се контролира с дистанционно управление и фирмен софтуер за смартфон, което му позволява да доставя напитки до дивана или бюрото, за да не се отвлича собственикът от по-важни задачи. Хладилният дроид разполага дори с проектор с HD-резолюция, съотношение на страните 16:9, яркост 32 лумена и контраст 80000:1.

За жалост роботчето от "Междузвездни войни" ще се предлага само за японския пазар, а удоволствието меко казано не е по джоба на всеки - $9 000.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 прахосмук

    1 0 Отговор
    Прахосмукачка