Last news in Fakti

19 Декември, 2016 13:44 3 220 4

Умна секретарка на бюрото в стил Аниме

  • секретарка-
  • виртуална реалност
Умна секретарка на бюрото в стил Аниме - 1

Тези от вас, които са фенове на програми, като Siri, Alexa, Cortana и Google Now, може би ще се заинтересуват от иновацията на японците от Vinclu Inc.

Те създават не само глас, а и образ, с което превръщат програмата във виртуален приятел и помощник. Въпросното другарче е от женски род и може да изпълнява ролята на секретарка.

Размерите на устройството са такива, че то спокойно може да се позиционира на бюрото. Името на тази джаджа пък е Gatebox, а в главната роля на секретарка е Azuma Hikari.

Друго интересно е, че образът е в любимия на японците Аниме стил. Виртуалната секретарка може да ви разкаже прогнозата за времето, да ви напомни за важни срещи от дневния ви календар, както и да ви съобщи свежи новини. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баси

    5 0 Отговор
    Тъжна история...

    Коментиран от #3

  • 2 Топ4е

    3 0 Отговор
    Жените свършиха,ли!!?Депресиращо жалка история.Забравяш да платиш тока и-край!

    Коментиран от #4

  • 3 Гентацо

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "баси":

    ...и аз това си мислех докато гледах, самотни хорица са Японците.
  • 4 незнайния

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Топ4е":

    Истинска секретарка в Япония "струва" над 3000 долара на месец и то за 8 часа дневно , а не за 24 и 365 дни годишно и въобще не е длъжна да изпълнява всичките ти "прищевки" , които изпълняват виртуалните , та не се чуди толкова