Last news in Fakti

29 Ноември, 2011 12:19 4 517 1

Как да се разхубавим във PhotoShop

  • photoshop-
  • фотография

Задава се дълга върволица от празници, които със сигурност ще бъдат увековечени на милиарди цифрови фотографии. Съпътстващите кулинарни и алкохолни удоволствия обаче не вляят никак добре на външния вид, а снимките могат да бъдат безпощадни към по-суетните.

За щастие съвременният софтуер за обработка на изображения позволява дори на лаици да се разхубавят поне дигитално. Този простичък урок по PhotoShop разкрива лесен метод за разкрасяване на кожата и премахване на последиците от продължителното празнуване.

Техниката "омекотява" кожата, но същевременно оставя достатъчно текстура, за да не заприлича човекът на снимката на мумия. Освен това методът може бързо да се прилага лесно и бързо при обработката на няколко изображения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър Маринов

    0 0 Отговор
    Ах, и после подвеждаща профилна снимка в probook :D