849 3

Писоар облъчва с реклами

Георги Касабов

Холандският стартап Mr.Friendly създаде писоар с вграден екран, който започва да излъчва реклами веднага щом някой започне да се облекчава в него, съобщава The Next Web. Изобретението може да се контролира от облачен център за управление.

"Mr.Friendly избира момента, в който човек е най-отворен към получаване на информация. Идеалните условия са да не може да избяга и бъде съсредоточен в съобщението. Това се случва крайно рядко, особено в съвременния свят", хвали изделието си производителят.

Холандците твърдят, че освен с гарантирано облъчване на зрители в деликатна ситуация с реклами писоарът може да прави пари с пестене на вода. Цената на Mr.Friendly не се съобщава.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • WC riot
  Отговор
  1 15:27  08.12.17
  Да им пикам на рекламите !!! Човек вече не може спокойно да се облекчи без да се опитат да му пробутат някои шит продукт ! Добре, че съм висок, екрана ми е баш на мерника ;)
 • сойкаПрисмехулка
  Отговор
  2 14:50  09.12.17
  Това е престъпление срещу личността.
 • Патриот
  Отговор
  3 02:11  10.12.17
  Аз не съм много висок - 1,80 съм, но предполагам с точната парабола и аз ще мога да се справя. Капитализъм няма как. Не е като лошият социализъм.

Напиши коментар:


Публикувай