Last news in Fakti

22 Февруари, 2018 13:31 6 693 3

Джипът на Rolls-Royce с уникални допълнителни кресла

  • rolls-royce-
  • cullinan-
  • допълнителни седалки
Джипът на Rolls-Royce с уникални допълнителни кресла - 1

Всъдеходът на Rolls-Royce, който британската марка подготвя да пусне на пазара и който ще носи името Cullinan ще бъде оборудван с доста необичайни задни седалки. Тези кресла, както казват от компанията, винаги ще обезпечават "най-добрите места на първия ред" за съзерцаване на природата, например.

Тапицираните с ултра скъпа кожа седалки, заедно с коктейлна масичка ще се появяват автоматично от багажното отделение само с натискането на един бутон.

Джипът на Rolls-Royce с уникални допълнителни кресла

Те са обърнати с гръб към движението, а горната част на задната врата ще им служи като навес.

Все още не е ясно дали тези допълнителни кресла са включени в базовото оборудване или ще се предлагат като поредната скъпа опция. Иначе Rolls-Royce Cullinan ще се прави на платформата на новия Phantom и ще се предлага в две изпълнения - къса (5.5 метра) база и дълга, която ще е с увеличено междуосие и с габарит от малко над шест метра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 омг

    6 10 Отговор
    О БОЖЕ КАКВА ЕКСТРА !! СЕДАЛКИ !! НИКОГА ДО СЕГА НЕ БЯХ ВИЖАЛ СЕДАЛКИ В АВТОМОБИЛ !
  • 2 Емил

    8 1 Отговор
    Ще учат арабите да не сядат направо на пясъка!
  • 3 Ааа

    0 0 Отговор
    Кото ги дават толкова скъпи да си сложат оная работа на тези седалки и да си ги карат