Last news in Fakti

13 Април, 2018 09:54 1 427 5

Най-скъпият хотел няма да е на Земята

  • хотел-
  • космос
Най-скъпият хотел няма да е на Земята - 1

Американската компания Orion Span планира да пусне първият хотел в космоса през 2021 година. Според плановете тогава съоръжението ще е напълно готово и през 2022 година ще може да приеме първите си гости.

Най-скъпият хотел няма да е на Земята

Космическият хотел ще се намира на 322 километра от повърхността на Земята и ще обикаля планетата ни за 90 минути. Така за едно денонощие гостите ще могат да видят по 16 изгрева и залеза. Едновременно в хотела могат да се помещават до шест души, като цената за 12-дневен престой ще стартира от... $9.5 млн.

Най-скъпият хотел няма да е на Земята


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 111

    3 5 Отговор
    Otiwam
  • 2 Свръхаз

    19 0 Отговор
    И да се върнеш, като се научиш да пишеш на кирилица!
  • 3 kobra

    4 2 Отговор
    тругвам 🐪
  • 4 РЗС

    1 0 Отговор
    за 12 дена ще видя 192 залеза и изгрева, кога ще спя от тая дискотека?А на терасата ще мога ли да излизам,басейн това онова?

    Коментиран от #5

  • 5 Бегай бе

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "РЗС":

    Еми питай тях бе к'во драскаш в тия коментари?!?? То се е видяло че нема да има. Ако не ти харесва ходи на тия "Малдивите".