Last news in Fakti

31 Октомври, 2018 13:30 9 422 0

Новият геймърски смартфон на Xiaomi

  • xiaomi-
  • black shark helo-
  • moven.bg-
  • геймърски смартфон
Новият геймърски смартфон на Xiaomi - 1

Xiaomi представи вторият си геймърски смартфон. Името му е Black Shark Helo и точно като предшественика си, и този има за цел да впечатли с мощните си параметри и много функции на конкурентна цена. Дисекция на новото устройство, правят специалистите от Moven.bg, където, между другото, този телефон ще се предлага съвсем скоро.

Новият геймърски смартфон на Xiaomi

Основната разлика между двете поколения е екранът. Новият Black Shark Helo сменя LCD панела с 6.01 "AMOLED, който все още е безрамков и с резолюция FHD + (1080 x 2160). Опреснителната честота остава на 60Hz.

Новият геймърски смартфон на Xiaomi

Устройството се захранва от Snapdragon 845, сдвоено с 6GB или 8GB RAM, докато мястото за съхранение остава постоянно - 128GB. Въпреки това, трета премиум опция, с която може да се похвали е 10GB RAM и 256GB вътрешно хранилище.

Black Shark Helo има 12MP + 20MP основна камера, с 12MP главен сензор, който седи зад бързия f / 1.75 обектив и разполага с големи 1.25 μm пиксела. Предната камера е оборудвана с 20MP обектив с f / 2,2 бленда. Устройството се захранва от 4000 mAh батерия със стандартна поддръжка на Quick Charge 3.0.

Новият геймърски смартфон на Xiaomi

Версиите от 6 GB и 8 GB се доставят с една аналогова приставка, а 10GB моделът получава два контролера - по един за всяка страна на телефона. Има и хардуерен бутон, който поставя телефона в режим на игра в движение.

Новият геймърски смартфон на Xiaomi

Приложението Gamer Studio Ви позволява да промените процесора, дисплея, мрежата и т.н., така че да можете да създавате различни игрални профили за всяка игра. Тези профили могат дори да се споделят чрез функцията "Shark Code".

Новият геймърски смартфон на Xiaomi

Но това не е всичко. Смартфонът може да се похвали със стерео високоговорители в предната част, RGB LED осветено лого и страничните ленти. Специализираният мобилен чип от Pixelworks помага да се конвертира съдържанието на СПТ в HDR в реално време.

Новият геймърски смартфон на Xiaomi


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА