Last news in Fakti

29 Август, 2019 11:11 3 063 2

Бронираха и луксозния всъдеход на Bentley

  • bentley-
  • bentayga-
  • брониран автомобил-
  • inkas-
  • protection
Бронираха и луксозния всъдеход на Bentley - 1

Малко след като BMW представи своя версия на бронирано Х5, канадската компания Inkas показа бронирана версия на смятания за най-луксозен сред всъдеходите - Bentley Bentayga. Иновацията била толкова сигурна, че можела да издържа на взрив от две гранати едновременно, твърдят от компанията производител.

Бронираха и луксозния всъдеход на Bentley

Автомобилът е защитен по шести клас за безопасност и издържа на куршуми от АК-47. В списъка с оборудване впечатление правят още допълнителната защита на акумулатора, модернизираното и значително усилено окачване, както и гумите, които са с Runflat технология.

Бронираха и луксозния всъдеход на Bentley

Опционно се предлага още противопожарна система, усилени спирачки за експлоатация в тежки условия, както и уредба за общуване с хората извън колата. Двигателят е оставен без изменения. Той е W-образен дванайсетцилиндров с мощност 600 конски сили. Канадците не казват колко по-тежка е станала колата. Цената ѝ обаче е ясна - $500 000 или почти два пъти повече от стандартна Bentayga.

Бронираха и луксозния всъдеход на Bentley


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Осман

    2 4 Отговор
    Само Иван Костов щени спаси от кризата
  • 2 Факт

    7 3 Отговор
    Всеки купил Бенщайга реално е платил колосална сума за напудрен Туарег,но основните капитали на които VAG разчита са от джобовете на балъци робуващи на суетата купнеещи да се показват с премиум брандовете под чиято коруба се крие стокова техника бълвана в милионни тиражи.