Last news in Fakti

17 Юли, 2012 12:13 1 495 1

Apple пуска iPad mini

  • apple-
  • ipad

 

От известно време в интернет усилено се въртят слухове за възможността Apple да лансира по-малък таблет. Явно "ябълковите" специалисти виждат, че седеминчовите таблети все повече се налагат сред потребителите и макар и късно най-вероятно ще пуснат подобно устройство.
 
За последното става ясно и от информация от New York Times, които се позовават на вътрешен източник от компанията. Според сведенията от Apple вече са готови с нов iPad с диагонал на екрана 7.85 инча. Новият таблет ще е и значително по-тънък от сегашния.
 
Дисплеите на седеминчовия iPad mini най-вероятно ще се произвеждат от LG Display и AU Optronics. На този етап повече информация по темата липсва, но по всичко личи, че американците ще склонят и ще пуснат в производство и по-малък таблет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еминем Фен

    0 0 Отговор
    Koi ot koi kopira malkiq tablet Samsung imat 10.1 i si pravqt i po maluk sq i te pravqt po malak i shte kajat posle nie go patentovahme i shte se sudqt pak tiq ot Apple sa golemi geicheta