Last news in Fakti

20 Август, 2012 15:12 3 236 3

Микровълни спират потенето за година

  • потене-
  • микровълни-
  • miradry

Нова процедура обещава да сложи край на потенето чрез облъчване на мишниците с микровълни. miraDry унищожава между 22 000 и 30 000 потни жлези и намалява отделянето на пот с до 82%. 

Процедурата е одобрена от американската Администрация по храните и лекарствата. Повлиява положително при 90% от пациентите, а ефектът се запазва поне година.

За постигане на максимален резултат са нужни два сеанса, които струват около $3 000. Създателите на miraDry твърдят, че процедурата е напълно безопасна, но не споменават нищо за ключовата роля на потенето за охладжането на тялото в горещините.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Любопитен

    3 0 Отговор
    То това хубаво ама.....как ще се охлажда тялото?! Кучето поради липса на потни жлези, стой с език отвън и диша тежко, лиги летят и се справя. Интересно когато унищожат потните жлези под мишниците, ще се повиши ли потенето на други места където те съществуват или ще им виси езикът отвън на потребителите на новата "козметична" услуга?
  • 2 хай-тек

    2 0 Отговор
    Еми-защо да споменават за ключовата роля
    на потенето,която само глупак би пренебрегнал!
    То е същото като предпазният клапан на бойлера-
    като го премахнеш,бойлера гърми!
    Така и бъдещите потребители на новата "услуга"-
    може и да не се потят наистина,но ЩЕ ГЪРМЯТ!
  • 3 Vanko

    1 0 Отговор
    Ами да спрат и да се.ат !!!