Last news in Fakti

16 Април, 2020 09:57 6 446 3

Зареждане на ел. тротинетки: Германия намери решение

  • ел. тротинетка-
  • зареждане-
  • германия
Зареждане на ел. тротинетки: Германия намери решение - 1

Един от основните проблеми в развитието на краткосрочните наеми на електрически тротинетки е, че те трябва да бъдат постоянно зареждани. Сега това се прави от хора, които шофират из града, събират скутери, карат ги до зареждаща станция и след това ги пускат обратно по улиците.

И този процес, разбира се, струва много. Компанията Metz & Intis обаче предлага нов начин - точки за безжично зареждане в града. И съответно трябва да започнете да използвате подходящите скутери, тоест тези, на Metz & Intis. Компанията предлага три варианта на иновативни зарядни станции.

Easy Charge 1 може да зарежда една тротинетка, Easy Charge 3 - три, има и станция за 5 тротинетки. За да започне зареждането не са нужни сложни действия. Просто трябва да се постави електрическата тротинетка върху специалната стойка и тя започва да се зарежда на индуктивен принцип.

В допълнение към зареждащите станции, Metz & Intis ще продават и самите тротинетки. Става въпрос за моделите на Metz Moover. Те имат максимална скорост от 20 км/ч и с едно зареждане изминават 25 км. Пълното безжично зареждане на батерията отнема 3-4 часа. Цената на тротинетката е 1 798 евро.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Генералисимус Годжи

    5 0 Отговор
    С тротинетка през 2 метра, автомобилите ви ги конфискуваме.
  • 2 Няма да се ползват

    6 1 Отговор
    След коронавируса, никой няма да ползва тротинетките под наем. Късно са се сетили. Тротинетки ще се продават, но собствени а не за споделяне.
  • 3 сектант

    2 1 Отговор
    тия са първите които ще фалират