Last news in Fakti

10 Февруари, 2021 10:31 8 853 15

Още един евтин китайски телефон излиза на нашия пазар

  • m3-
  • poco-
  • смартфони

Poco M3 e с огромна батерия и 48MP камера

Още един евтин китайски телефон излиза на нашия пазар - 1

Poco M3 беше представен преди няколко месеца, а в същото време Poco Global излиза като своя собствена марка, независима от Xiaomi. Това се случва, след като 6 милиона телефони Poco са продадени на повече от 35 глобални пазара, което го прави много успешна подмарка. Най-новият им бюджетен телефон може да се похвали с огромна батерия от 6000 mAh, голям 6.53-инчов дисплей и тройна система от камери, оглавена от 48MP основен сензор.

Първият поглед към телефона веднага ви казва, че ви очаква нещо специално. И това е особено вярно отзад. Има двойно покритие, благодарение на доста различното третиране на модула на камерата.

Още един евтин китайски телефон излиза на нашия пазар

Захранва се от скромния чипсет Snapdragon 662 с графичен процесор Adreno 610. Най-евтиният модел се предлага с 4 GB RAM и 64 GB за съхранение, като малко по-скъпият вариант увеличава капацитета до 128 GB.

На борда има тройни камери, но вероятно можем да очакваме само полуприлични снимки от 48MP основния обектив - 2MP сензори за макро и дълбочина продължават да бъдат съмнителни включвания в бюджетния хардуер. Други забележителни функции включват жак за слушалки, разширяемо съхранение и двойни високоговорители с Hi-Res аудио. Сигурността на биометричните данни също е комплектовано под формата на странично монтиран скенер за пръстови отпечатъци и AI отключване на лицето.

Още един евтин китайски телефон излиза на нашия пазар

По-интересна обаче е огромната батерия на телефона, която е с капацитет от цели 6000mAh. Тя може да бъде ползвана и като пауърбанк за зареждане на други устройства, но не по безжичен път, а чрез кабел.

Poco се гордее с батерията си, наричайки я най-голямата в класа на M3. Марката твърди, че телефона ще издържи до 5 дни лека употреба, 3 дни умерена и ден и половина тежка употреба. Някои също ще оценят твърдението за 2 години и половина употреба без значително влошаване.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 благо

    18 73 Отговор
    ВИНАГИ ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ Е КОРЕЙСКО ПРЕД ФАЛШИВО И НЕКАЧЕСТВЕНО КИТАЙСКО.
  • 2 грозно

    9 27 Отговор
    "Евтин китайски телефон"

    Коментиран от #14

  • 3 Киро Краваря

    52 4 Отговор
    И кво от туй? Всичко е китайско.На тоя сензора на камерата е Сони. Тъй че винаги вече най евтиното.Пари за един надпис не дава бай Киро.😂
  • 4 Телефониста

    24 0 Отговор
    Не съм против тази машинка и изобщо не бих писал коментар на тема телефони, ама две изречения в тая статия ме разсмяха до сълзи.
    Цитирам ".... веднага ви казва, че ви очаква нещо специално. И това е особено вярно отзад."
    Интерсно, каква ли ще да е тая изненада ИЗОТЗАДЗЕ !!! Хехехех.
  • 5 мислещ

    12 0 Отговор
    Започват да скапват качеството Xiaomi, а от скъпите модели започват да орязват все повече неща (3.5ММ жак, какъвто имаше в 9т-серията, телефото камери напоследък, която ще липсва даже в Mi 11). Гледам му ревюто в Notebookcheck - екранът е твърде тъмен и на всичкото отгоре има PWM (Трептене/мигане). Говорителят също е доста посредствен, но определено много по-добър от тези на Самсунг, те поставят абсолютен анти-рекорд в това отношение (Не говорим за моделите по 2500 лв, макар че и там не са върхът).

    Коментиран от #7

  • 6 Гост

    39 9 Отговор
    Че кой телефон не е Китайски? Айфон да не е американски или Самсунг е корейски ?
  • 7 Киро Краваря

    20 3 Отговор

    До коментар #5 от "мислещ":

    Айде сега....За тея пари толкоз! Самсунг,мансунг,Сони,мони,гнили ябълки и тикви,взема бай Кире най-големия китайски боклул,и след половин година го шитва на някой разбирач и айде нов боклук.😉
  • 8 Ю.кортес

    10 0 Отговор
    В ценовия сегмент е най добрия.
  • 9 Пламен

    16 0 Отговор
    За 280 лева е пушка.
  • 10 Цената

    21 0 Отговор
    И тъй, не се разбра,колко е евтин...

    Коментиран от #13

  • 11 Рашка с прашка

    10 3 Отговор
    "Захранва се от скромния чипсет Snapdragon 662". Това казва всичко за качествата му.

    Коментиран от #15

  • 12 Spy

    2 1 Отговор
    Не ги бъде китайците а че повечето устройства се З глобяват там е вярно но частите чиповете са внос
  • 13 Мисли

    11 0 Отговор

    До коментар #10 от "Цената":

    Имаш указан път към фирма която го продава. Там е и цената. Казвам тия - за слабия телехон 4/64 GB е 319 лева. Не е еФтин понеже REDMI 9 със същите, даже по добри характеристики в една верига е 289 лв.
    Другото си го тРАЖи сам/а. :))
  • 14 Реалист

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "грозно":

    Айфона да не го правят в америка:) и вътре има ли нещо американско:) екрана му от самсунг произведен в китай на айфона , останалитенкомпоненти и те така:)
  • 15 Знайко

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Рашка с прашка":

    Я вземи да провериш дали чипа в твоя телефон не е по скромен от посочения!
    Не пишат нищо за графичния ускорител адрено ли е или нещо друго, но....пробвай да произведеш подобно нещо за 280 кинта, че и вътре да е включена печалба.
    Браво на китайците, не изоставят бедните потребители без нищо като айпъл. Имат си модели и за бедни.