Last news in Fakti

11 Март, 2021 17:15 4 864 3

Най-евтиното Bentley, което струва 400 паунда

  • bentley-
  • continental-
  • bentayga

Детско колело е най-евтиното Bentley

Най-евтиното Bentley, което струва 400 паунда - 1
Снимки: Bentley

Ако разглеждате пазара за чисто нови луксозни автомобили, то ще видите, че най-евтиното предложение от Bentley за такова возило е около 200 хиляди евро, но пък ако просто искате да притежавате Bentley,което да е на колела и да се движи, то може да го направите срещу 395 паунда.

Както може да видите и от снимките, Bentley-то всъщност е част от аксесоарите на британската компания. Това е детска триколка на луксозния бранд, която е на цената на употребяван автомобил от 90-те години. Подходяща е за деца над 1 година и може да се похвали с джанти и седалка, като на големите автомобили.

Ромобоидните шевове на седалката са същите като тези на лимузините на компанията, а джантите са с дизайн който може да намерите из хилядите опции при поръчка на автомобил. Цветовете в които може да поръчате триколката, са същите в които може да поръчате и Bentayga, като дори не трябва да доплащате за тях.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоян

    8 0 Отговор
    Английските търговци пари правят -колелце за 40 паунда от Китай за 400 го продават

    Коментиран от #3

  • 2 MOTORNOMASLO.BG

    2 0 Отговор
    Така се правят пари.
  • 3 чичака

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "стоян":

    в действащи икономики така става,в икономика на която завиждат германците ,според бате боко,подобна статия предизвиква смях!!!