1 Април, 2021 17:05 4 244 3

BMW показа ново приложение за смартфон

  • bmw-
  • приложение

Чрез него ще може да отключвате и наблюдавате около автомобила си

BMW показа ново приложение за смартфон - 1
Снимки: BMW

BMW показа ново приложение, което е достъпно за ползвателите на iOS и Android устройства. “My BMW” заменя старото “Connected drive”, като споделя и подобрява някои от неговите функции.

Чрез новото приложение може да свържете смартфона с автомобила си, като така да получавате различна информация относно статуса на превозното средство или пък да настройвате климатичната система със съответен таймер. Друга функция ще позволява задаване на маршрут през навигацията през телефона, като той автоматично ще бъде прехвърлян на екрана на автомобила, когато двете са свързани.

За ползвателите на Iphone, ще има и още една допълнителна функция, която позволява използването на смартфона вместо ключ. Това означава, че можете да отключвате и заключвате автомобила си от разстояние, само с помощта на „ябълково“ устройство. Друга от новостите взима образ от камерите на автомобила и показва на живо какво се случва около него.

Както споменахме, приложението ще е налично за двете най-известни операционни системи, като от BMW съобщават, че то ще е достъпно за всички на 12 април, а старото приложение ще бъде изкарано от употреба през това лято.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stéphanie 🎲

    3 3 Отговор
    Че това е стара работа вече ,в България сега ли стана достъпно 😂Със смартфон можеш всичко да управляваш дори да светниш лампа ,телевир за заблуда на противника заради кражбите нова мода аларма - от километри (преди бе само у дома,сега няма проблем разстоянието )примерно живея в Бордо и съм в Париж за уикенда -(всичко виждам какво става у дома +контрол на ел .уреди .....)в момента е голяма мода .
  • 2 Фак-ти

    2 3 Отговор
    Connected Drive app-a супер много го развалиха, постоянно се дескънектва, махнаха spotify, не прехвърля дестинация. Това My BMW и него съм го ползвал и то е зле.

    Коментиран от #3

  • 3 Хах

    0 4 Отговор

    До коментар #2 от "Фак-ти":

    Ти за БМВ ли работиш?