Last news in Fakti

1 Юни, 2021 17:44 6 623 10

EA Games се отказа от поредицата Need For Speed

  • need for speed-
  • nfs-
  • ea games

Компанията премахна старите издания на играта от магазините

EA Games се отказа от поредицата Need For Speed - 1
Снимка: Shutterstock

По-младото поколение от четящите тук най-вероятно са прекарали редица часове „зад волана“ на различни коли в различните версии на култовата автомобилна игра Need For Speed или NFS, както също беше известна.

Изненадващо, компанията която е отговорна за поредицата, а именно EA Games премахна всички по-стари версии на играта от всички дигитални пространства, магазини и други подобни места, където играта беше официално разпространена.

Изданията Need for Speed Carbon, Need for Speed Undercover, Need for Speed Shift, Need for Speed Shift 2: Unleashed, и Need for Speed The Run вече няма да бъдат достъпни за изтегляне, като от 31 август те няма да бъдат поддържани онлайн, което означава и край на играенето с приятели онлайн.

От компанията споделят, че са взели това решение, тъй като все по-малко хора играят изброените игри, като ресурсите, които ще бъдат спестени, ще бъдат вложени в ново издание за което все още няма никаква информация.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    11 23 Отговор
    Да пуснат в играта коли на ток и може да имат успех.

    Коментиран от #2

  • 2 222

    17 3 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    На концерт с тапи за уши ли ходиш ?
  • 3 333

    9 4 Отговор
    Иронията малко се губи, може и да не знаеш, но не малко хора ходят на концерт точно с тапи за уши. Музиката си я чуваш, но филтрираш всички лапета и подобни около теб които се изживяват като вокалисти и пригласят нестройно.
  • 4 идея

    19 0 Отговор
    Need for Speed: Most Wanted (2005) и любимата ми Need for Speed Carbon (2006). Може би и последната стойностна игра от тази поредица. Почти като филм (по-качествен от днешните прожекции по кината сякаш) на отделните сцени с истински актьори и добра анимация.

  • 5 Pull over immediately !!!

    4 1 Отговор
    За мултиплейър не са толкова подходящи, иначе most wanted и carbon са точно като филм, а не като автосимулатор.

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 dirt rally

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Pull over immediately !!!":

    Ако трябва да бъдем точни, нито една игра Need for Speed не е автомобилен симулатор, управлението и физиката са далече от реалистични, води се аркаден рейсинг ;)
  • 8 Kronosunation

    2 0 Отговор
    Nfs most wanted за мен е най готината, но е много тъпо че се отказват :(
  • 9 грешно заглавие

    1 0 Отговор
    Браво за материала за статията. НО заглавието е мнооого неправилно и погрешно.
    EA продължават с поредицата, но разбира се, спират старите версии. При NFS графиката е водеща. А по-старите игри са с доста остаряла такава. Също така поддръжката и най-вече 100% uptime на стари версии е голямо предизвикателство и може само негативи да доведе на NFS.
  • 10 Генчо

    2 0 Отговор
    по/добре да ида за риба