Last news in Fakti

23 Февруари, 2013 12:42 5 321 3

Телефон, разработен специално за кола

  • accel telecom-
  • voyager

Израелската компания Accel Telecom представи смартфон, проектиран за специфичната употреба в автомобил. VOYAGER работи под Android, има големи бутони, две SIM карти и гласово управление.

Устройството е снабдено с мощен високоговорител, система за потискане на страничните шумове и елиминиране на ехото. Освен задължителната навигация, смартфонът осигурява точка за достъп до интернет в колата.

VOYAGER може са се свърже с бордовата електроника на автомобила посредством Bluetooth или RS232 порт. Това дава на собственика достъп до диагностични данни и възможност за надграждане на софтуера.

От Accel Telecom не разкриват как са се справили с многообразието на програмното обезпечение при различните марки. Цената на VOYAGER също остава неясна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 CИТРОЕН!!!

    1 0 Отговор
    Ако има някой излишни пари, да си вземе това нещо.Този смартфон не е нищо по различно от сегашните въведения в колите

    Коментиран от #2

  • 2 Пламен Тусчиев

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "CИТРОЕН!!!":

    Дисплеят е твърде малък за навигацията, а всичко останало го има и сега в аудио системите с блутуут. Китайците ги предлагат подобни системи отдавна и то доста евтино. Навигацията е хубаво да има дисплей поне 6-8 инча и асистент за лентата.
  • 3 mercedes

    0 1 Отговор
    същото го има и на дисплея на колата