Last news in Fakti

1 Октомври, 2021 15:24 2 515 9

Велоергометър за $ 12 800

  • велоергометър-
  • велотренажор

Иновацията се нарича RoyalBees

Велоергометър за $ 12 800 - 1

Немската компания Altinsoy Manufaktur е разработила и пуска на пазара нов регулируем модулен велоергометър RoyalBees. Използвайки иновативни решения, потребителят ще може самостоятелно да персонализира симулатора, който пък ще вземе предвид индивидуалните нужди. RoyalBees е предназначен за хора с височина от 1,5 до 2,1 метра и с тегло до 150 кг.

Рамката на велоергометъра RoyalBees е изработена от високоякостен алуминий, покрит с титан. Всички части се произвеждат на машини с висока точност и са ръчно довършени в Германия. Модулният дизайн ви позволява да издържате на увеличени натоварвания и да регулирате симулатора за отделния потребител. Компанията предоставя доживотна гаранция за рамката на машината.

Велоергометър за $ 12 800

Модулите на велотренажора RoyalBees се закрепват с помощта на винтове от стомана или титан. Осем регулируеми по височина настройки позволяват перфектно позициониране на машината дори върху неравни повърхности.

Електромагнитните спирачки и интегрираният сензор за мощност от SRM ще ви позволят да създадете своя собствена тренировъчна програма и да контролирате процеса на упражнения чрез различни компютърни платформи, например Swift, работещ на IOS, Android, Windows или Mac OS. По искане на потребителя може да се инсталира свое собствено велосипедно седло или кормило на симулатора.

Altinsoy Manufaktur доставя сглобения симулатор по целия свят във висококачествена дървена кутия с размери 1.65 x 0.7 x 1.0 м. Единственият недостатък на симулатора е високата му цена, започваща от 12 782 долара.

Велоергометър за $ 12 800


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    13 0 Отговор
    За тия пари ще си купя робот та върти педалите вместо мен! ;)
  • 2 стига вече

    11 0 Отговор
    Старата ми закачалка за дрехи ми върши по- добра работа.
  • 3 Изгъзици

    6 0 Отговор
    за хора дето се чудят какво да си правят парите. Тичане в парка върши по- добра работа, а пандизчиите са във форма тренирайки с бетонни блокчета изляти в кофи с лост между тях. Изчанчена работа.
  • 4 То туй

    4 0 Отговор
    С колко маховика е системата за съпротивление? И гаранцията, като е само за рамата, защо са направили, толкова ексцентрично задвижване? Май е за богати, а не за умни и практични.
  • 5 незнайко

    1 0 Отговор
    Излагациите с баснословни цени нямат граници. Явно това "ЧУДО" е цялото от карбон а железата от платина !!! Поне да правеше нещо като моя, който си направих и ми зарежда всичко което е с 5 волтови зарядни !!!
  • 6 123

    2 0 Отговор
    Той ще тръгне сам този велоергометър. Много надървено стои.
  • 7 Мюмюн

    2 0 Отговор
    Ни са подигравайти сас хората-те макар да са паралии, ни биха дали паре за туй....как му викат....велу....велуергуметар....ба.х.ти ваджишкото име. То толкоз метал и жилязу има по негу, чи таман за хора кат мен. Придставяти ли си, аку зема таквоз чудо и го позиционирам у хола на имението ми....айша ша ма зяпа кат изтрибител. Дърт ром варти пидалити на туй.....
  • 8 наблюдател

    1 0 Отговор
    Бива го за скрап.
  • 9 Маниак

    1 0 Отговор
    Ще си го поръчам! Дано до година, две го доставят. Ще го предплатя и при тая инфлация ще ми е на сметка.