Last news in Fakti

4 Ноември, 2021 18:34 6 089 14

Наддаването за iPhone-а с USB Type-C порт достигна 74 хиляди евро

  • iphone-
  • apple-
  • type-c-
  • usb type-c

Реална ли е цената на устройството според вас?

Наддаването за iPhone-а с USB Type-C порт достигна 74 хиляди евро - 1

Както вчера ви информирахме, първият в света iPhone с USB Type-C бе обявен за продажба в Ebay. Устройството е прототип, който Кен Пилонел направи по-рано тази година и е базирано на iPhone X.

Наддаването за iPhone-а с USB Type-C порт достигна 74 хиляди евро

Към момента на писането на текста през вчерашния ден, цената на смартфона бе достигнала 4850 долара или около 4200 евро, което само по себе си е изключително много, имайки предвид, че стандартно устройство от този модел се продава за близо 10 пъти по-малко.

Наддаването за iPhone-а с USB Type-C порт достигна 74 хиляди евро

Нещата, обаче съвсем излязоха извън контрол през изминалото денонощие, след като последното наддаване за устройството е 85750 долара или около 74 хиляди евро. Според някои, това е просто фалшиво наддаване и след приключване на търга никой няма да даде съответната сума, докато други пък са убедени, че от Apple са се включили в търга и искат на всяка цена да се сдобият с устройството.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АБВ

    5 5 Отговор
    Иди...ти
  • 2 Голям Слон

    16 9 Отговор
    Да, Епъл стоят зад високата цена на търга :-))) Не знаят как се слага Type-C порт и гледат да усвоят някой и друг патент на тънка лайсна. Искам да видя кой ще го купи този телефон с този порт. Да се похвали за безценната придобивка. Х е чудесен телефон. От Type-C порт няма нужда. И колкото и да се пъне Европата да вкара всички в браздата и после под дъгата, Епъл на пук ще направят само на безжично зареждане :-)) Поне аз бих направил така.

    Коментиран от #10

  • 3 Соросоид

    4 3 Отговор
    Едва ли някой се интересува от телефона като такъв. Най-вероятно наддават хора, които искат да видят по какъв начин е реализирано обратното инженерство. Макар, че човекът е обещал, че ще публикува всички етапи на разработката си.
  • 4 Цъцъ

    6 1 Отговор
    Луда работа.
  • 5 Казах ви

    8 1 Отговор
    Трябват ми два, цената не ме интересува
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Курбанколи Пардимагомедов

    4 2 Отговор
    Отворих шампанското!Спестих 87000$ и е повод за купон.Не че имам в наличност,но можех да взема кредит.А иначе когато съм в България ползвам една "пръчка" Nokia около 15 годишна,но с новата батерия кара около седмица без зареждане.Реално тук нямам нужда от смартфон.В интрес на истината това е телефон,който използвам по предназначение.
  • 8 Човек

    6 7 Отговор
    Оставете Ейпъл и Айфон на комплексарите.
    Нормалните хора ползват Андроид!
  • 9 зен съм

    0 1 Отговор
    За тези който се чудят как го е направил , в оригиналните кабели на апъл в самия лайтинг конектор има малка платка с BQ схема която определя ориентацията на кабела , тази смеха от кабела се премества в телефона , по този начин и конектора се заменя , но дали ще подържа ОТГ и слушалки това е друга тема .Скот от стрейндж парт преди години на 7-цата сложи 3.5мм жак по същия начин..
  • 10 123

    2 7 Отговор

    До коментар #2 от "Голям Слон":

    Толково си изостанал с тая ябълка....На светлинни години пред тях са Андроид!

    Коментиран от #11, #14

  • 11 Голям Слон

    0 2 Отговор

    До коментар #10 от "123":

    Не разбрах какво общо има коментара ти с моя. Не мога да коментирам Епъл? Или ако го правя, задължително трябва да казвам колко добри са Шаоми? :-) Четеш ли или просто някъде си видял, че имам айфон и обязателно искаш да ми кажеш колко изостанал съм? А всичко друго, което съм писал прочете ли?
  • 12 Тъпо

    0 2 Отговор
    Всеки който разбира малко може да смени тъпата букса.
  • 13 Зомби фен

    1 3 Отговор
    Аз съм заклет фен на Apple и ще натдавам!
  • 14 Iphone

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "123":

    И с кое Android са по-добри от Apple? С качеството на снимките ли, с бързината си ли,с непрестанните бъгове и лагове 1 година след като купиш телефона? Цял живот бях на Андроид,повече никога!!!