Last news in Fakti

23 Декември, 2021 16:56 5 620 4

Huawei P50 Pocket е сгъваем смартфон с кръгъл екран

  • huawei-
  • huawei p50-
  • p50 pocket-
  • p50 pro

Устройството бе представено в Китай

Huawei P50 Pocket е сгъваем смартфон с кръгъл екран - 1

Huawei официално представи третия сгъваем смартфон в своето портфолио – P50 Pocket. Устройството бе показано в Китай по-рано днес с някои доста интересни опции.

Huawei P50 Pocket е сгъваем смартфон с кръгъл екран

Една от тях е кръглият екран в задната част, който с размер от един инч и се намира точно под камерата и може да бъде използван като дисплей за селфи, известия и бърз достъп до някои приложения.

Huawei P50 Pocket е сгъваем смартфон с кръгъл екран

В разгънато състояние, P50 Pocket разполага с 6.9 инчов OLED дисплей в съотношение 21:9. Процесорът, който задвижва смартфона е Snapdragon 888 4G SoC, а батерията е с капацитет от 4000мАч. В зависимост от конфигурацията, RAM паметта е 8 или 12GB, а мястото за съхранение 256GB или 512GB. Операционната система е Harmony OS 2.

Huawei P50 Pocket е сгъваем смартфон с кръгъл екран

По отношение на камерите, основният сензор е с резолюция от 40MP, широкоъгълният сензор с резолюция от 13MP, а “super spectrum” оптика улавя по-добри цветове с 32MP сензор.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БСП на Бунището

    8 12 Отговор
    Руснаците пък представиха хиперзвукова Матрьошка...

    Коментиран от #2

  • 2 Ветеран от Протеста

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "БСП на Бунището":

    хахаха Даже хипер звукова Матрьошка с ядрена бойна глава за запазване на Мира на Планетата...
  • 3 drugiii

    0 0 Отговор
    След Huawei, apple и usa, са сложили мерника и на Xiaomi. Що ли :)
  • 4 iShit

    1 0 Отговор
    Ся ми е чудно дали епъл ще пуснат flip или foldable айфон :). Понеже видяха, че андроидите налагат широкоъгълните камери, 90-120 hz дисплеи, макроснимки и т.н. и епъл и те решиха да ги приложат (иновативните те). Епъл крадът тва де се налага от конкурентите, конкурентите пък крадат най-тъпото от епъл - алчните цени, премахване на зарядни и всякакви тъпотийки в ущърб на потребителя.