Last news in Fakti

4 Януари, 2022 16:37 15 516 14

Samsung представи най-дългоочаквания си смартфон

  • samsung-
  • galaxy-
  • s21-
  • s21 fe

Galaxy S21 FE не изненадва със своите характеристики

Samsung представи най-дългоочаквания си смартфон - 1

След месеци на отлагане и различни слухове, ето че Samsung представи дългоочаквания Galaxy S21 FE. По-евтината версия на флагмана S21 не изненадва с характеристики, а официалната продажба стартира след точно седмица на 11 януари.

Samsung представи най-дългоочаквания си смартфон

Galaxy S21 FE разполага с 6.4-инчов AMOLED дисплей със 120Hz честота на опресняване и 32 MP селфи камера в предната част. Останалите три камери в задната част са с 12MP и 8MP резолюция и могат да служат за ултрашироки кадри, както и телефото такива.

Samsung представи най-дългоочаквания си смартфон

Процесорът е Snapdragon 888 и поддържа 5G свързаност, а клиентите могат да избират между версия с 6 GB RAM и 128GB място за съхранение или двойно повече пространство и 8GB RAM. Батерията е с капацитет от 4500мАч и поддържа бързо зареждане с до 25W.

Samsung представи най-дългоочаквания си смартфон

Както споменахме в началото, доставките започват през следващата седмица, а цената на по-мощната версия с 8GB RAM е 749 евро.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо

    58 3 Отговор
    Прекалено скъпи станаха тези пластмасови боклуци. Бих дал 2000 лв за ексурзия някъде,но за такова л@йно нивгаш. Все ми е тая с какво звъня и нещо за 200 лв в достатъчно.
  • 2 психо

    31 1 Отговор
    Не съм го чакал тоя Самсунг
  • 3 Загрижен

    45 3 Отговор
    След последният note, който ползвах на Самсунг, повече не искам да ги виждам прескъпите им телефони. Преди месец от banngood, от CH, си купих на промоция Poco F3, който е с по-добри технически характеристики от този в статия, за 533 лева!!! Трябва човек да е голям сноб или да не си цени парите, че да даде три пъти повече. Всеки си знае за себе си...
  • 4 Shopov

    1 0 Отговор
    Да опитат с ОС Ubuntu с ядро на Линукс.
  • 5 Bmw

    16 0 Отговор
    Хубав е ,но честно казано няма смисъл от този телефон при положение ,че цената на с21 и с21 плюс вече е дори по-ниска.А и има доста други марки ,който не са никак лоши.
  • 6 Коментатор

    5 25 Отговор
    Коментарите са като за лисицата и гроздето, хаха.
    Хайде давайте минусите!

    Коментиран от #14

  • 7 Факт

    34 4 Отговор
    Тия дето си купуват толкова скъпи телефони у нас обикновено живеят с родителите си и пътуват с обществения транспорт.
  • 8 3310

    20 5 Отговор
    Защо не правят по компактни смартфони с яки батерии? Ами само „телевизори" дето не могат да изкарат и два дена...

    Коментиран от #13

  • 9 hahaha

    15 2 Отговор
    Кой разумен човек ще си даде парите за това нещо? Откакто Apple пусна iphone X за 1000$ стана ясно, че всички ще тръгнат по техните стъпки ама Самсунг още повече се оливат. Аз съжалявам, че си дадох парите за iphone 12 и galaxy 21 ...но поне ги продадох после с малко под цената на която ги купих и сега си карам с едно телефонче, няма да казвам марката да не се дразнят притежателите на гореспоменатите прехвалени с нищо заслужили парите си джаджи. Ако цените на iphone и samsung бяха по-ниски щеше да е оправдано , но уви!

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Реалиста

    5 1 Отговор
    Купувам телефон от 350 до 400 лв.Такива скъпи играчки не ме интересуват.
  • 13 Аз да си кажа

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "3310":

    А,именно,ужасно неудобни като големина,и вече предимно с хлъзгав гръб и корпус,а за горила-морила фкд ъп стъкла,дето са тооолкова здрави,че за една година 4 Гнусмаг-а смених,иначе много издръжлив на изпускане,да не продължавам с хвалбите,що не пускат верно с по-малко инчове,то тея не влизат в джЕба на панталоните,изпадат...
  • 14 КоментаторЪт

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Коментатор":

    Каква лисица, какво грозде, какви пет лева !!!