Last news in Fakti

19 Януари, 2022 19:12 3 749 15

Apple ще представи нов таблет заедно с iPhone SE

  • iphone-
  • apple-
  • ipad

В близките месеци ще видим петото поколение на iPad Air

Apple ще представи нов таблет заедно с iPhone SE - 1

През следващите месеци очакваме от Apple да представят най-евтиния iPhone в своето портфолио – третото поколение iPhone SE. Заедно с премиерата на това устройство, нови слухове разкриват, че можем да станем свидетели на още една премиера, засягаща таблетите на компанията от Купертино.

Apple ще представи нов таблет заедно с iPhone SE

Става въпрос за петото поколение iPad Air, който също ще замени предишното поколение на таблета. Очаква се той да разполага с нов процесор A15 Bionic, 12MP камера в предната част, както и 5G свързаност.

Дисплеят ще е идентичен с този на предшественика с диагонал от 10.9 инча, а в долната му част е разположен и Home бутон със сензор за пръстов отпечатък.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    5 6 Отговор
    Аррlе oтгoвapя зa 22 пpoцeнтa oт пpoдaжбитe нa yмни тeлeфoни пpeз пocлeднитe тpи мeceцa нa 2021 г., пoĸaзвaт пpeдвapитeлнитe нa Саnаlуѕ. Taĸa пpoизвoдитeлят нa іРhоnе изпpeвapвa Ѕаmѕung пpeз чeтвъpтoтo тpимeceчиe и ce нapeждa нaчeлo пo пpoдaжби.

    Аррlе ce paдвa нa изĸлючитeлнo cилнo тъpceнe нa іРhоnе 13, ĸaĸтo и нa зacилeн интepec в Kитaй, ĸъдeтo e нoмep eднo пo пpoдaжби шecт пopeдни ceдмици, пo дaнни нa Соuntеrроіnt Rеѕеаrсh. Ѕаmѕung ce нapeждa нa втopa пoзиция c 20 пpoцeнтa дял, a Хіаоmі дъpжи тpeтoтo мяcтo c 12 пpoцeнтa. ОРРО и vіvо ca нa чeтвъpтo и пeтo мяcтo c 9 и 8 пpoцeнтa дял cъoтвeтнo.
    Хахахаххахаах !!!! И това по бройки , а по приходи и печалба в ПЪТИ !!!!! Епъл държи над 75 % от печалбите на ЦЕЛИЯ отрасъл , всички останали си делят останалите 25% , хахахахахха !!!!

    Коментиран от #3, #4, #5, #6, #7

  • 2 7473

    3 5 Отговор
    Че кой използва таблети в днешно време? Те телефоните станаха почти колкото таблети! Но щом ги произвеждат значи имат и те пазар още някъде

    Коментиран от #8

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 kirkor

    4 6 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Смятай кво промиване на мозъци е. Колко хора излъгани и подмамени да си дадат париците мислейки си, че тва е най-доброто...иноватовното и великото :). След Huawei и zte ФАЩ дали ще ликвидира и Xiaomi? Днес си поиграх със стария ми айфон 11 pro max, ъпдейтнах му новия ios , на 5 тата минута го прибрах в кутията и вече мисля да го пускам за продажба. Apple не са нищо повече от някаква тъпа мода за хора - снобари. При американците не е снобарство там пропагандата просто е огромна и колко им трябва на тях да захапят въдицата. Стрижат доста вълна :) при наличието на толкова много 🐑🐑🐑
  • 7 kirkor

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Смятай кво промиване на мозъци е. Колко хора излъгани и подмамени да си дадат париците мислейки си, че тва е най-доброто...иноватовното и великото :). След Huawei и zte ФАЩ дали ще ликвидира и Xiaomi? Днес си поиграх със стария ми айфон 11 pro max, ъпдейтнах му новия ios , на 5 тата минута го прибрах в кутията и вече мисля да го пускам за продажба. Apple не са нищо повече от някаква тъпа мода за хора - снобари. При американците не е снобарство там пропагандата просто е огромна и колко им трябва на тях да захапят въдицата. Стрижат доста вълна :) при наличието на толкова много 🐑🐑🐑
  • 8 Разбирач

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "7473":

    С айфон мини съм, за да не нося тухла в джоба. Таблътите са страхитни, когато са на Апъл и имаш пари да си ги позволиш. Таблет андроид не съм хващал, но предполагам, че е голямо дръвце.

    Коментиран от #9, #14

  • 9 mdaaaaaaaaa

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Разбирач":

    Имам служебен iphone 13 mini, а личния ми е poco f2 pro (redmi k30). Съжалявам ама това телефонче е чиста подигравка поне за мен. Ползвам го само за разговори и вайбър. Единствено ми хареса , че е лекичък. Незнам как някой може да предпочете да вземе това нещо и то за тези пари. Вчера се изнервих с това малко екранче и минах с личния си. Разликата е ден и нощ.Мнението на шефовете е такова, те не разбират от техника и им е вменено , че айфона е най-качественото. Мисля даже да им кажа да го дадат на друг, просто и като цяло ios не може да ми послужи в работата така както андроид. Относно таблетите, имам xiaomi mi pad 5 pro, и е топ особено за парите си. Така, че първо пробвай и тогава коментирай

    Коментиран от #10, #12

  • 10 гост

    2 3 Отговор

    До коментар #9 от "mdaaaaaaaaa":

    Еми явно според теб всички в света са глупаците , а ти "разбирача" , както е видно от стратистиката , която показах по-горе , хахахах !! Ще ви се пръснат жлъчките от яд , ама това е положението !!! Приказката за Мерцедес и останалите е доста спорна , но за Епъл и останалите е повече от закон , така е било и така ще бъде , преживей го !! И тайничко си благодарен на шефа си за Айфона , колкото и да се правиш на две и половина !! Че с тоя китаец да те е срам да го покажеш пред хора , хахахаххахах !

    Коментиран от #11

  • 11 mdaaaaaaaaa

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Ето това е типичното мислене на снобара айфон маняка. Имам айфон 11 имал съм и предишни модели и не ненамирам причина точно от някаква джаджа да ме е срам! И ако трябва да засегна темата напротив с f2 pro-то си се кефя много повече вярваш или не! Айфоните са си читави, но всичко спира до там. Яд ме е, заради това, че се оставяте да бъдете лесно манипулеруеми и да ви лъжат прикрито. Но то си е за ваша сметка в края на краищата. Не казвам, че съм неблагодарен за служебния телефон, просто не ми влиза почти в реална употреба и си предпочитам да си ползвам личния телефон. Защо всички си мислите, че тези които не одобряват политиката на дадена компания или техните продукти никога са нямали техни такива? Ти чуваш ли се? Да ме е срам от телефона щото не бил айфон а китайски? Пак да кажа, много повече ме кефи лично мен и нямам никакви забележки спрямо него. Ако теб те е СРАМ ако не си с айфон а с китайски телефон значи всичко се потвърждава - снобарството ви е превърнало в модерни роби на материализма. Не е луд тоя де яде баницата а тоя де му я дава.
  • 12 дай пример

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "mdaaaaaaaaa":

    Какво можеш да вършиш на това дръвце, андроид? Айфонът ми е свързан с служебния компютър, домашния лаптоп, icloud. Нещата са къде-къде по-изпипани и всичко работи! Лесно, удобно, красиво.

    Коментиран от #13, #15

  • 13 mdaaaaaaaaaa

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "дай пример":

    Уау, невероятно просто! Всичко мога давърша с него, свързаността я има и това е най-малкото, вие на това ли се възхищавате? Купете си часовника им и той се свързва мн яко с айфона. Отново типичното мислене на промитите мозъци. С моя айфон докато го ползвах, имах обективно наблюдение, а вие? Явно сте захлюпени в т.н. екосистема както ви я представят а не е нищо повече от схема за зарибяване за закупуване на техните джаджи. Оня ден копирам текст от камерата и началника ме пита и андроид ли го имат това? То от години го има в андроид те (айфон притежателите) мислят, че е революционна новост от ios както и за още куп неща.
  • 14 7473

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Разбирач":

    Разбирачо не ми говори щотото използвам поне от десетилие само и единствено айдони и нищо друго. А това СЕ можеш да си го някъде
  • 15 Cigulka

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "дай пример":

    лесно,удобно и КРАСИВО хахаха абе я се гръмнете хагагаха красиво ва лашкат моа ви кажа